Читайте нас в соціальних мережах

Представники територіальної оборони звернулися до СБУ щодо бунту у Великому Глибочку

П'ятниця, 14 січня 2022 20:12
Володимир Грицина, голова ГО "Тернопільський обласний штаб сприяння територіальній обороні України" відзначив, що від імені штабу написав листи-звернення до Служби безпеки України , Державного бюро розслідувань, головиТернопільської обласної державної адміністрації, голови Тернопільської обласної ради та ЗМІ щодо бунту у селі Великий Глибочок, де під тиском окремих депутатів, місцеві жителі відмовилися розміщувати у селі відділення територіальної оборони. 

"Від імені членів ГО "Тернопільський обласний штаб сприяння територіальній обороні України", звертаюсь з заявою!

Прошу перевірити на законність дій та надати правову оцінку діям окремих представників Білецької отг Тернопільської області (с. Великий Глибочок).

Законність збору підписів проти розміщення на території громади бригади сил територіальної оборони і учасників цього опитування, яке проводилося у селі Великий Глибочок, організоване депутатом Л. Лаврів та іншими.

Поширення фейкової інформації, пропаганди спрямованої на створення негативного іміджу ЗСУ!

Та умисну бездіяльність голови Білецької отг Малика Д. В.

Протидія мешканців населеного пункту ЗСУ, відповідно до ст.114 п.1", - відзначив Володимир Грицина, голова ГО "Тернопільський обласний штаб сприяння територіальній обороні України". 

"Тернополяни" писали, що в селі біля Тернополя місцеві виступили проти розміщення підрозділів тероборони в парку (відео).

У Великому Глибочку місцеві жителі відмовилися розміщувати на території села підрозділ територіальної оборони.

Державна зрада: учасники АТО звернулися до голови обласної ради щодо ситуації з розміщенням військових у Великому Глибочку.

Сільська рада на замку: голова Білецької ОТГ на зустріч з військовими не прийшов (фото, відео).

Натомість, у селі Ступки, на території Байковецької ОТГ живуть справжні патріоти України, а не "сепаратисти", як у Великому Глибочку, тому там погодилися з радістю розмістити відділення територіальної оборони. 

Одноголосно підтримано: біля Тернополя розмістять підрозділ тероборони.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ