Читайте нас в соціальних мережах

Незаконне поводження зі зброєю: ексголові Тернопільської облради Михайлу Головку повідомили нову підозру

Четвер, 11 січня 2024 17:55
Михайло Головко Михайло Головко
Про це сьогодні, 11 січня, повідомили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі. 

"11 січня 2024 року прокурор САП прийняв рішення про завершення досудового розслідування у справі стосовно колишнього голови Тернопільської обласної ради, який підозрюється в проханні надати та одержанні неправомірної вигоди від бізнесмена-волонтера. На сьогодні детективами НАБУ за дорученням прокурора відкрито матеріали кримінального провадження стороні захисту для ознайомлення", - відзначили у САП. 

Нагадємо, голову Тернопільської обласної ради у червні 2023 року було викрито «на гарячому» одразу після одержання ним понад 600 тис. грн.

Ці кошти посадовець вимагав за узгодження та включення в перелік об’єктів, які потребують фінансування за бюджетні кошти, виконаних робіт з капітального ремонту дороги місцевого значення, а також подальше підписання актів виконаних робіт комунальним підприємством Тернопільської обласної ради.

У той же день на вимаганні від цього ж підприємця майже 2 млн грн було викрито двох заступників голови Тернопільської обласної військової адміністрації.

"10.01.2024 матеріали слідства стосовно ексголови Тернопільської облради виділили в окреме провадження. Також особі повідомили нову підозру. На сьогодні його дії кваліфіковані за ч. 4 ст. 368 та ч. 1 ст. 263 КК України", - повідомили у САП.

Розслідування стосовно заступників голови Тернопільської ОВА наразі триває.

 "Тернополяни" писали, що :

У мережі поширюють інформацію, що голову Тернопільської облради Михайла Головка затримали працівники НАБУ

«Ніякого хабара не було», - голова Тернопільської облради дав першу прес-конференцію після затримання.

"Я думав це його волонтерські кошти і бажання допомогти військовим", - Михайло Головко виступив у суді на свій захист (відео).

У ВАКС обрали запобіжний захід для голови Тернопільської облради Михайла Головка (відео).

Михайло Головко у суді хоче поновитися на посаді та отримати моральну компенсацію за звільнення. 

Історичне рішення: як Тернопільська облрада сьогодні звільняла Михайла Головка (фоторепортаж). 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+2 #1 Михайло 11.01.2024, 19:21
Хлопці витрясіть з цього патріота всі гроші які накрав і нам простим громадянам буде легше, а то вони себе зробили богами і думають що за гроші можна купити все, але совісті не купиш.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ