Читайте нас в соціальних мережах

"Я думав це його волонтерські кошти і бажання допомогти військовим", - Михайло Головко виступив у суді на свій захист (відео)

Середа, 28 червня 2023 19:47
Михайло Головко Михайло Головко
Сьогодні, 28 червня, у ВАКС обирають міру запобіжного заходу для голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка.

Чиновника підозрюють в отриманні неправомірної вигоди у розмірі 2,4 млн грн від місцевого підприємця - волонтера Олександра Ярмоленка, влісника фірми "Авакс Проф".

Під час обрання запобіжного заходу, слово надали Михайлу Головку.

"Ваша честь, вітаю вас та всіх присутніх з Днем Конституції. Я ознайомився з матеріалами справи. Сам пан Ярмоленко сам домовлявся з ОВА і він намагався втягнути мене в перемовини, я не впливаю на ці процеси, обласна рада не є розпорядником коштів - а проплата коштів залежала виключно від розпордника. Я ніколи в нього нічого не вимагав, я ніколи не ставив йому жодних умов, він постійно приходив і намагався залучити мене до перемовин з ОВА, я йому пояснював, що не можу вирішити ці питання. Я цю людину знаю дуже довго, дуже давно, ми працювали з ним давно навіть по волонтерській діяльності, я допомагав йому коштами, я займався підтримкою батальйонів, я придбав більше 50-ти автомобілів, його фірма ремонтувала ці автомобілі, я давав йому кошти підготувати полігон в Чистилові, щоб його облагородити. Коли треба було він допомагав коштами, у нас були близькі, довірені відносини - зараз такий час війна - треба останнє виносити з хати, щоб перемогти, - відзначив Михайло Головко. - Напередодні, коли ми з ним спілкувалися, він сам сказав, що готовий допомогти, я це сприймав, як волонтерство, як його бажання допомогти військовим, я так розумію мова про ці кошти, я думав це його волонтерські кошти - а це дика підстава і провокація, для мене це був шок. Своєю діяльністю я максимально приділяю увагу нашим військовим, роблю все для нашої перемоги. Тримання під вартою це є абсурд, я будучи депутатом брав на поруки людей. Звідки це замулення вилізло - через політичну діяльність, можливо через повернення Лаври, хтось хотів мені як політику відімстити, це провокація. Я гарантую дотримання закону, я готовий надати всі докази і готовий підтримати ініціативу депутата Оксана Савчук, яка має намір взяти мене на поруки". 

Детальніше у відео

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #3 Надія 03.08.2023, 21:29
На поліграф.. всіх!
Скарга
+1 #2 Михайло Піговський 29.06.2023, 16:16
Звинувачення на адресу Ярмоленка, пояснюю злодіям і заявляю що пан Ярмоленко займається виробництвом, утримує велику кількість працівників та їх сімей, сплачує податки, будує водну арену молодець, а якщо є якісь прорахунки то скажіть в кого їх немає який в нашій державі щось робить, а ця гнила інтелігенція сидить в мягких кріслах і тільки моніторить кого можна нагнути, молодець Ярмоленко що вскрив цей чиряк і молодці хлопці із НАБУ що вирізали цей чиряк на Тернопільщині. Довести справу до кінця і також оприлюднити суспільству щоб всі ці злодюги які сидять на державних грошах та грошах платників податків знали, що за ними також прийдуть.
Скарга
+2 #1 Правда 29.06.2023, 15:46
Суки Ви за гривню маму рідно продасте, а сценарій розігрували 30 років і дурили простих людей щоб свої кишені набивати, а тепер і суддів.
І слово ГАНЬБА тепер і до Вас дійшло.
Скарга

Додати коментар