Читайте нас в соціальних мережах

Легендарний фестиваль "Файне місто" переїхав до Львова

Вівторок, 18 квітня 2023 20:44
На офіційній сторінці в Інстаграм організатори легендарного міжнародного музичного фестивалю "Файне місто", який завжди відбувався в Тернополі, заявили, що у липні захід буде проводитися у Львові. 

"Не йти вперед, значить йти назад". Впродовж тривалого часу ми міркували над тим, як знову зібрати Файних Людей в одному місці. Ми робили маленькі благодійні фестивалі, проводили Faine Misto Online і навіть з‘їздили до Польщі. Кожен з цих кроків став частинкою великого пазлу, проте нам все одно хотілося більшого. Ми довго думали, збирали постійні наради, списували блокноти своїми ідеями та розглядали локації, відповідні до умов сьогодення, з дотриманням відповідних правил безпеки та тих, де ми змогли б зустрітись із вами в тепершній час і нарешті знайшли її", -йдеться у дописі "Файного міста".20 довгих місяців ми з вами не бачились. За цей час кожен із нас пережив стільки, що декому вистачило б і на декілька життів. Ми множили досвіди, закарбовували моменти на поличці власних життєвих спогадів, багато рефлексували та вчилися новому життю. Прийшов час нам всім про це поговорити". 

Тому, 28-30 липня 2023 року Файні Люди знову зберуться разом у Львові на території "FESTrepublic" в рамках благодійного фестивалю Faine Misto 2023, аби розказати світу власні історії, які варто почути.

"Фестиваль Faine Misto 2023 — це продовження того, чим наша команда займається від початку повномасштабного вторгнення, адже головна ціль фестивалю — закумулювати якомога більше коштів для підтримки бригади НГУ Азов, якій команда фестивалю допомагає з матеріальним забезпеченням від початку повномасштабного вторгнення", - пишуть організаори. 

Придбати квитки на благодійний фестиваль Faine Misto 2023 можна за посиланням: fainemisto.com.ua/tickets.

Квитки, придбані на фестиваль Faine Misto 2022 НЕ дійсні на благодійний фестиваль, але залишаються дійсними на Faine Misto, яке відбудеться після перемоги.

Нагадаємо, 11 травня 2022 року на раді оборони Тернопільщини не дозволили проводити фестиваль "Файне місто" у Тернополі. 

Відразу на наступний день, 12 травня, організатори музичного фестивалю"Файне місто" просили обласну військову адміністрацію переглянути своє рішення щодо заборони на проведення їх заходу у режимі офлайн. 

Толі вирішили фестиваль "Файне місто" провести онлайн. 

В той ще час, коли заборонили фесиваль, де мали зібрати гроші на потреби військових, прихожани московського патріархату організували велилюдну прощу. 

До пекла, там ваше місце: ходу прихильників московської православної церкви не пустили у Підволочиськ (відео)

Бугаї з іконами: колону прихильників "русского мира" на Тернопільщині очолив полковник поліції (фото, відео)

Це неконтрольована маса: Труш назвав провокацією ходу прихильників мп до Почаєва (відео) 

Учасники скандальної ходи московського патріархату не затримались в Почаївській лаврі: "Мали іншу мету".

Прихильники "руского міра", які йшли колоною до Почаєва, жорстоко побили ветерана війни.

Зрештою, у серпні 2022 року фестиваль "Файне місто" тимчасово переїхав до Польщі. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ