Читайте нас в соціальних мережах

Фестиваль "Файне місто" проведуть онлайн, зібрані 187 тисяч за квитки обіцяють повернути

Четвер, 12 травня 2022 13:59
Рада оборони Тернопільської області, ввечері 11 травня, заборонила організаторам проводити благодійний музичний фестиваль «Файне місто» зі збором коштів на підтримку полку Азов з відвідувачами.

 Організатори фестивалю обурені таким рішенням, яке, на їхню думку, прийняли без жодних підстав і пояснень.

Читайте детальніше про це: «Одним можна, а нам ні», – організатори «Файного міста» розкритикували рішення ОВА заборонити їх фестиваль (відео)

«Проте ми проведемо фестиваль в онлайн форматі, на який будуть допущені представниками ЗМІ, персонал та артисти, як нам порадила рада оборони області. Ми приносимо свої вибачення перед усіма Файними Людьми, які придбали квитки, щоб потрапити на живі виступи артистів. На жаль, ми не передбачили принцип вибірковості тернопільської обласної військової адміністрації у прийняті рішень, коли одним можна, а іншим ні. Тому, усі хто бажає повернути кошти - зверніться до нас у приватні повідомлення і ми повідомимо про процедуру повернення», - повідомили оргіназатори Faine Misto festival.

Посилання на онлайн трансляцію, під час якої можна буде перераховувати кошти на потреби полку, розмістять протягом доби на сайті: http://fainemisto.com.ua.

За словами організаторів, станом на сьогодні придбано:

200 квитків на всі дні фестивалю на суму 120000 грн;

100 квитків на 13 травня на суму 30000 грн;

49 квитків на 14 квітня на суму 14700 грн;

77 квитків на 15 квітня на суму 23100 грн;

Загалом квитків продано на суму 187 800 грн.

Якщо ж ви вирішите не повертати кошти за придбані квитки, вони будуть долучені до загальних зборів коштів для потреб бійців протягом онлайн трансляції.

Загальну суму зібраних коштів організатори озвучать одразу після завершення онлайн трансляції фестивалю 15 травня.

 

FM_festyval22.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ