Читайте нас в соціальних мережах

Поліція затримала керівника ГО "Сильна Галичина" Володимира Петришина (фото)

П'ятниця, 02 лютого 2024 15:16
Володимир Петришин Володимир Петришин
Вчора, поліція повідомляла, що одночасно 12 санкціонованих обшуків у двох областях України провели у рамках кримінального провадження щодо незаконного переправлення осіб через державний кордон України. 

"Тернополянам" стало відомо, що ухилянти виїжджали за кордон завдяки Володимиру Петришину, волонтеру та керівнику ГО "Сильна Галичина". 

За даними наших джерел, за час війни Петришин винайняв офісне приміщення у центрі міста Івано-Франківська, працювала там ніби то туристична фірма, але насправді працівники шукали ухилянтів, яких згодом за гроші, через систему "Шлях" відправляли за кордон, як волонтреів чи водіїв гуманітарних вантажів. 

За два роки війни Петришин відправив за кордон 140 осіб, з яких 109 не повернулося в Україну. 

Також за два роки війни, керівник ГО "Сильна Галичина" Володимир Петришин купив двохрівневу квартиру у центрі Тернополя.     

За даними youcontrol, Володимир Петришин є керівником не тільки ГО "Сильна Галичина", а ще й - Тернопільської обласної партійної організації політичної партії "НАЦІОНАЛЬНИЙ КОРПУС".    

Володимиру Петришину повідомили про підозру у незаконному переправленні осіб через державний кордон України (ч. 2 ст. 332 Кримінального кодексу України). Йому загрожує від п'яти до семи років позбавлення волі.      

Нижче світлини Володимира Петришина з військовими, політиками, громадськими діячами Тернопільщини. 

                                                                              

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ