Читайте нас в соціальних мережах

Батьки школярів Тернопільської гімназії звернулися до депутатів, щоб скасувати рішення про об'єднання з технічним ліцеєм

Понеділок, 17 липня 2023 17:37
Українська гімназія Українська гімназія
Батьки учнів, які навчаються в Українській гімназії імені Івана Франка, що в Тернополі, просять депутатів усіх фракцій Тернопільської міської ради скасувати їхнє рішення від 9 червня про об'єднання гімназії з технічним ліцеєм. 

Батьки підготували відповідне звернення сьогодні, 17 липня, та уже роздають його керівникам усіх депутатських фракцій у Тернопільській міській раді. 

У зверненні вимагають скасувати сесійне рішення про об'єднання двох закладів. 

"Ми вимагаємо розглянути на наступній сесії Тернопільської міської ради питання про скасування рішення Тернопільської міської ради № 8/26/14 від 09.06.2023 року «Про реорганізації закладів освіти» та рішення Тернопільської міської ради №8/п27/02 від 14.06.2023 року «Про внесення змін і доповнень в рішення міської ради від 09.06.2023 року №8/26/14 «Про реорганізацію закладів освіти». Розгляд цього колективного звернення на сесії Тернопільської міської ради провести виключно з участю нашої ініціативної групи батьківського комітету учнів Тернопільської Української гімназії імені Івана Франка, учнів вказаного навчального закладу", - йдеться у зверненні батьків Української гімназії. 

Задля захисту своїх та прав дітей, батьки обіцяють створити відповідне громадське об’єднання.

"У разі відсутності відповіді у встановлений законом термін на це колективне звернення, або відмови у задоволенні цього колективного звернення, ми, підписанти цього колективного звернення, або створене нами громадське об’єднання будемо вимушені оскаржувати прийняті Вами рішення у судовому порядку", - кажуть батьки. 

361565260 932149954511478 7940247986175599076 n

2 гімназія

3 гімназія

4 гімназія

5 гімназія

Нагадаємо, "Тернополяни" неодноразово писали, що батьки школярів з гімназії проти об'єднання закладу з технічним ліцеєм.

Нагадаємо, "Тернополяни" писали, що Академічний ліцей «Українська гімназія» імені Івана Франка Тернопільської міської ради отримав нового директора.

У Тернополі батьки вимагають скасувати рішення сесії про об'єднання Української гімназії та технічного ліцею.

 У Тернополі депутати планують об'єднати Українську гімназію імені Франка та технічний ліцей.

Українську гімназію і технічний ліцей  у Тернополі – об’єднають в академічний ліцей.

Звернулися у МОН: батьки просять залишити на посаді директора Тернопільської гімназії Анатолія Крижанівського.

Мітинг під міськрадою в Тернополі: до людей вийшов мер (відео).

Кричали «ганьба» та вимагали пояснень: у Тернополі відбувся мітинг проти об’єднання гімназії Франка та техліцею (фоторепортаж).

Головна освітянка Тернополя провела брифінг на тлі скандальної реорганізації навчальних закладів міста (відео).

Тернопільські депутати вирішуватимуть, що робити далі із «примусовим» об’єднанням двох навчальних закладів.

Коментарі  

+1 #1 Гаврилюк Людмила 18.07.2023, 20:19
Гаврилюк Людмила
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ