Читайте нас в соціальних мережах

Українську гімназію і технічний ліцей  у Тернополі – об’єднають в академічний ліцей

П'ятниця, 09 червня 2023 14:38
У Тернополі з’явиться новий заклад освіти – академічний ліцей «Українська гімназія» імені Івана Франка Тернопільської міської ради.

Нагадаємо, «Тернополяни» писали раніше: У Тернополі депутати планують об'єднати Українську гімназію імені Франка та технічний ліцей

Відповідне рішення про об’єднання уже прийняли сьогодні, 9 червня.

«На сесії міської ради прийнято рішення про реорганізацію Тернопільської Української гімназії ім. І.Франка та Тернопільського технічного ліцею шляхом їх злиття. Ця ініціатива має на меті створення нового навчального закладу, який буде називатися Тернопільським академічним ліцеєм «Українська гімназія» ім. І.Франка Тернопільської міської ради», - зазначили у міськраді.

Також додали, що приміщення обох закладів залишаться у користуванні об'єднаного закладу. Відтак, учні з нового навчального року продовжать навчання у своїх звичних приміщеннях.

У міськраді вважають, що об'єднання цих двох освітніх установ сприятиме створенню кращих умов, забезпечення доступності та якості освіти для учнів.

Невдовзі після проведення державної реєстрації нового закладу та затвердження статуту, буде оголошено конкурс на посаду керівника новоствореного закладу.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ