Читайте нас в соціальних мережах

В кабінеті набої, погроз від московського патріархату не було: у поліції прокоментували затримання голови Тернопільської облради (відео)

Вівторок, 27 червня 2023 11:57
Про це сьогодні під час брифінгу повідомив новопризначений керівник поліції Тернопільщини Сергій Зюбаненко. 

"Вчора було гучне затримання, задав питання своїм заступникам, офіційних звернень таких не було, може були неофіційні, але офіційно зареєстрованих не було (ред. щодо офіційних звернень голови Тернопільської обласної ради Михайла Головко щодо погроз йому від прихильників московського патріархату) - відзначив Сергій Зюбаненко, начальник ГУ НП у Тернопільській області. - Чи є агресивні парафіяни мп, може є, але проваджень немає. Принаймні мені це невідомо". 

Також керівник поліції підтвердив, що у кабінеті голови Тернопільської обласної ради знайшли вибухонебезпечні предмети.

"Виявлені предмети схожі на вибухонебезпечні, вибухотехніки були допущені, вилучили предмети, направили на експертизу, це покаже експертиза, це були набої, предмети схожі на вибухонебезпечні, буде експертиза, буде доведено. Коли буде експертиза, тоді і повідомлено буде", - прокоментував Сергій Зюбаненко. 

Нагадаємо, після гучного затримання голови Тернопільської обласної ради від партії "Свобода" Михайла Головка, його однопартійці заявили, що до того йому погрожували прихильники московського патріархату. 

Детальніше у відео "Файного міста". 

 


Коментарі  

+1 #1 Правда 27.06.2023, 14:27
Суки крали і будуть красти тому, що ця порода людей це потенційні злодії і хто лізе до корита владного це ЗЛОДІЙ!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ