Читайте нас в соціальних мережах

Михайло Головко отримував погрози від прихильників московського патріархату: у «Свободі» пояснили затримання свого однопартійця

Понеділок, 26 червня 2023 13:03
Сьогодні, 26 червня, стало відомо про затримання голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка.

Нагадаємо, «Тернополяни» писали, що у мережі поширюють інформацію, що голову Тернопільської облради Михайла Головка затримали працівники НАБУ.

Стало відомо, за що НАБУ затримали заступників голови Тернопільської ОВА Дем'янчука і Гайдука.

У справі про хабар з головою Тернопільської облради фігурує сума 1,8 млн грн та фірма "Авакс Проф".

У зв’язку з цим пресслужба ВО «Свобода» пояснила затримання свого однопартійця Михайла Головка.

«Зранку в понеділок з’явилася інформація про затримання на нібито отриманні неправомірної вигоди голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка. Всеукраїнське об’єднання «Свобода» нетерпиме до корупції в жодному її прояві. Однак ми вже неодноразово мали негативний досвід, коли в часи усіх минулих влад отримували політичні утиски та фейкові кримінальні провадження за свою державницьку позицію», - заявили у ВО «Свобода».

Також пресслужба наголосила, що ВО «Свобода» розраховує на об‘єктивне і неупереджене розслідування цієї справи з боку правоохоронних органів.

«Вважаємо за необхідне повідомити, що останнім часом Михайло Головко отримував багато погроз з боку агресивних активістів московського патріархату через свою активну позицію щодо заборони діяльності московського патріархату в Україні і передачі Почаївської лаври з рук московського патріархату на баланс Тернопільської територіальної громади. Головкові надходили наполегливі «рекомендації» від окремих можновладців з вимогами не виносити цих питань на публічне обговорення та сесію Тернопільської обласної ради. Відтак сподіваємося, що патріотична і принципова позиція Михайла Головка не стане підставою для політичної розправи над ним», - наголосили у ВО «Свобода».

Читайте також: Хабар вимагали за ремонт вулиці Данила Галицького у Збаражі: стали відомі деталі затримання Головка та заступників (фото)

Коментарі  

0 #5 Михайло 02.07.2023, 08:54
Які погрози і кому, тій особі яка два рази за рахунок московський попів прийшла до ВР, а зараз перезувся в повітрі і кинув попів та громаду напевно і на бабки. Такі ми СВОБОДІВЦІ там де пахне там ми, тупо кинув попів як український народ. ГАНЬБА !
Скарга
+1 #4 Івась 27.06.2023, 04:00
Вони в тій партіЇ "Свобода" всі такі. Чуть шо то все їм хтось винен.
Скарга
+5 #3 Сергій 26.06.2023, 22:51
Ось яка ситуація в Україні.
Коли одні захищають територіальну цілісність України, збирають копійку до копійки нашим військовим.
То тим часом наші можновладці, а точніше одне падло з іншим наживаються на інших громадянах.
Посадити на довічне з конфіскацією майна
Скарга
+8 #2 Майдан 26.06.2023, 15:27
Московський патріархат примушував голову обласної ради вимагати гроші в підприємців? Вже дурнішої і брехливішої відмазки не можуть придумати?
Скарга
+10 #1 lДіма 26.06.2023, 14:30
Ше дурнішої відмазки не чув
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ