Читайте нас в соціальних мережах

Син власника «Микулинецького бровара» Степана Трояна забрав земельну ділянку в інваліда війни

Неділя, 14 червня 2020 20:12
Володимир Троян Володимир Троян
Олег Звіжинський пройшов війну в Афганістані, має третю групу інвалідності.

Чоловік на пенсії, живе у селі Налужжя на Теребовлянщині, і ось вже два роки не може отримати землю, як учасник бойових дій, хоч і подав усі необхідні документи. Земельну ділянку, яку виділили ветерану війни, віддали сину екс-регіонала Стапана Трояна, власника «Микулинецького бровара».

«Я вже два роки не можу вибити цю землю. То просто відмова, то землі немає в сільській раді. Але згодом мені таки дали узгодження і я поїхав у Тернопіль в Державний земельний кадастр. А там – знову відмова. Кажуть, що вашої землі немає, вона вже зайнята. Мені довелося вибивати той кадастровий номер, щоб дізнатися хто ж тепер власник цієї ділянки. Як з’ясувалося, землю віддали сину Трояна. Не розумію, чому так сталося, адже він не ветеран, не учасник. Йому дали, а таким як я, не дають», – розповідає пан Олег.

Чоловік каже, що майже нікому з місцевих учасників бойових дій не вдалося отримати земельну ділянку.

«Дають чужим, які погоджуються ту землю продати. А місцеві, які хочуть її обробляти, не можуть отримати ділянку. У нас в селі є близько 40 атовців та 4 афганців, з них ніхто не отримав землі. Ділянку вдалось вибити одиницям. Або береш гроші, або нічого не маєш», – говорить він.

Чоловік каже, що планував ці 2 гектари землі обробляти, або здавати в оренду. Наразі ж ветеран продовжує домагатися земельної ділянки.

1

Коментарі  

+1 #3 Nazik 15.06.2020, 10:08
Троян не "забрав" а купив ті землі в АТОшників. Тут питання до сільського голови - чому не виділив всім.
Скарга
+1 #2 Саша 15.06.2020, 09:56
Всі статті про Трояна...Самий більший злочинець....
Скарга
0 #1 Fly 15.06.2020, 01:12
В микулинцях так є!
Приходиш в селищну раду до земельного кажуть що нема її, пішла у відпустку з сьогоднішнього дня!на питання коли виходить?відпов ідають що не знають!а на другий день виявляється що головна по земельному на робочому місці і ні в яку відпустку не йшла! так це нормальні люди там сидять?відповід ь очевидна. А на рахунок землі так там все схвачено. Ні ветиранам, а ні тим більше простим людям ніякої землі не виділять. Між собою поділять і на тому крапка.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ