Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі водій напідпитку виїхав на тротуар, де перебували пішоходи (фото)

Вівторок, 19 травня 2020 22:14
Нещодавно у Тернополі, на вулиці Злуки трапилася дорожньо-транспортна пригода. 

За даними очевидців сивочолий водій напідпитку за кермом автомобіля чорного кольору виїхав на тротуар, де були люди. 

На місці події працюють правоохоронці. Поки що немає точної офіційної інформації про потерпілих. 

Деталі згодом. 

Машина водія була без будь-яких опізнавальних знаків, та неподалік припаркувалися кілька машин таксі, свідки події стверджують, що чоловік за кермом може бути таксистом, або ж вони приїхали до постраждалих родичів. 

У поліції повідомили, що водій "Тойоти" і справді перебував напідпитку, у нього зафіксували 2,4 проміле алкоголю в крові, що перевищує норму у 12 разів. 

На щастя в ДТП потерпілих немає, принаймні у поліції стверджують, що на диво ніхто не постраждав. 

На водія склали два протоколи - за керування автомобілем напідпитку та за порушення правил дорожнього руху , а також винесли постанову про керування автомобілем без водійського посвідчення. 

За словами свідка пані Наталі, яка в той момент перебувала на місці події, в машині були пасажири, а авто зупинилося за кілька сантиметрів від жіночки, що стояла на зупинці. 

"Я з дітьми проходила в цей момент по тротуару... раптом тойота вилетіла з дороги через зелену зону , через пішохідну доріжку просто пролетів... його розвернуло , пробилися задні обидва колеса і перед самим магазином він захистом сів на бордюр...водій з авто вийшов хитаючись з 2 пасажирами. Досі не можу оговтатись. Ввечері проїжджали повз зупинки- таксі "пілот" скоріш за все блокував проїзд , щоб цей ненормальний не уник покарання. Старший мужчина. А з заднього сидіння вилізла бабця з бузком в пакеті . Або вона була в шоці, або теж напідпитку, бо хитаючись спокійно пішла собі. В цей час там було багато людей і дітки на самокатах і мамочки з колясками... моя дитина пішла наввипередки переді мною ... я кричу :" Стій доню" сама не зрозуміла звідки воно взялося і що сталося. Авто розвернуло і буквально в сантиметрах зупинилося від жінки, котра стояла на зупинці. Це страшно. І це чудо , що ніхто не постраждав, - написала пані Наталя". 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Олеся 19.05.2020, 22:20
ОВВА
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ