Читайте нас в соціальних мережах

Смертельна ДТП: на блокпосту в Києві суддя збив військового (ВІДЕО, ФОТО)

П'ятниця, 26 травня 2023 13:15
На блокпосту в Києві авто судді збило військового – нацгвардієць загинув.

Аварія за участі голови одного з райсудів Київської області трапилась на блокпосту у місті Києві. Усі обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовують працівники Державного бюро розслідувань, зазначили у ДБР.

За попередньою інформацією, 26 травня близько опівночі суддя за кермом автомобіля скоїв наїзд на військовослужбовця Національної гвардії України. У результаті ДТП нацгвардієць від отриманих травм загинув на місці.

«Суддю затримано. Від проведення огляду на стан сп’яніння в закладі охорони здоров’я він відмовився. Вживаються процесуальні заходи щодо примусового відібрання біологічних зразків у судді. Призначені необхідні судові експертизи», - повідомили у ДБР.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні розпочато за статтею порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України). Процесуальне керівництво здійснює Київська міська прокуратура.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Читайте також: рф завдала ракетний удар по поліклініці у Дніпрі: є загиблий та поранені, серед яких діти (ВІДЕО, ФОТО)

 

 

zyasovue-obstavini-dtp-na-blokpostu-u-kievi-za-uchasti-suddi-v-yakomu-zaginuv-vijskovosluzhbovec-2.jpeg

zyasovue-obstavini-dtp-na-blokpostu-u-kievi-za-uchasti-suddi-v-yakomu-zaginuv-vijskovosluzhbovec-3.jpegzyasovue-obstavini-dtp-na-blokpostu-u-kievi-za-uchasti-suddi-v-yakomu-zaginuv-vijskovosluzhbovec-4.jpeg

zyasovue-obstavini-dtp-na-blokpostu-u-kievi-za-uchasti-suddi-v-yakomu-zaginuv-vijskovosluzhbovec-5.jpeg

zyasovue-obstavini-dtp-na-blokpostu-u-kievi-za-uchasti-suddi-v-yakomu-zaginuv-vijskovosluzhbovec-1.jpeg

Коментарі  

0 #1 Правда 28.05.2023, 09:14
Ця наша еліта бере взятки, приймає протиправні рішення, їздить п'яна і маємо такий випадок, і тому потрібно переглянути всі рішення президенту і цю псевдо еліту пора відправляти по черзі на фронт, а то простий нарід воює, а ці хами крадуть та ще вбивають та глузують із нас.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ