Читайте нас в соціальних мережах

рф завдала ракетний удар по поліклініці у Дніпрі: є загиблий та поранені, серед яких діти (ВІДЕО, ФОТО)

П'ятниця, 26 травня 2023 12:46
Внаслідок ракетного удару окупантів рф по поліклініці міста Дніпра загинула одна людина, ще 15 – поранено, серед них 2 дітей.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

«Російські терористи вкотре підтверджують свій статус борців з усім гуманним та чесним. Ракетний удар по поліклініці в місті Дніпрі. Станом на зараз одна людина загинула та 15 поранено. Вічна памʼять загиблому та співчуття рідним. Маємо перемогти цих нелюдів безповоротно та якомога швидше. Тому що наш час – це наші люди. А наші люди – це найдорожче, що є в Україні», - зазначив Веолодимир Зеленський.

На місці триває ліквідація наслідків обстрілу та порятунок постраждалих. Залучені усі необхідні служби.

За попередніми даними щодо наслідків ракетного удару по Дніпру, дві будівлі зайнялися. В цілому вогонь охопив 500 м². Зараз рятувальники приборкують пожежі, повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Відомо, що станом на зараз, кількість постраждалих зросла до 16. Серед них — двоє дітей.

«Серед поранених у Дніпрі – двоє дітей. Хлопчики 3 та 6 років. Обоє шпиталізовані. Лікарі оцінюють їхній стан, як середньої тяжкості. Госпіталізовані й 11 дорослих. Двоє – «важкі», - розповів Сергій Лисак.

За його словами, півсотні рятувальників та 17 одиниць техніки приборкують пожежу на місці ракетного удару у Дніпрі. Вогонь охопив 1 тис кв. м ураженого медзакладу. Триповерхівка частково зруйнована.

Все ще вгамовують полум’я й у сусідній будівлі. Його вже вдалося локалізувати. Там тривають пошуки людини, яка може знаходитися під завалами.

Читайте також: Під час нічної атаки рф випустила по Україні 17 ракет та 31 безпілотник

 

photo_2023-05-26_12-09-43.jpg

photo_2023-05-26_12-09-45.jpg

photo_2023-05-26_12-09-46.jpg

1
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ