Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі колишнього «даішника» впіймали на «підробітку»

Понеділок, 15 квітня 2024 18:41
Екс-співробітник ДАІ на Тернопільщині попався на махінаціях з водійськими посвідченнями.

 

Затримали колишнього міліціонера під час отримання коштів працівники Тернопільського управління ДВБ та слідчі ГУНП в Тернопільській області.

центрів.

«Пенсіонер ОВС вирішив організувати таку собі «надбавку» до пенсії та взявся на громадських засадах допомагати слухачам місцевої автошколи отримувати водійські права. Він обіцяв скористатися своїми примарними зв’язками у ТСЦ, щоб ті успішно склали практичні іспити з водіння. Свою «роботу» оцінив у 12 тисяч гривень», - інформують в Департаменті внутрішньої безпеки.

Варто зазначити, що оперативники ДВБ припинили незаконну діяльність осіб одразу у трьо областях, які за плату обіцяли вирішувати питання у Сервісних центрах МВС. Невдовзі всі фігуранти постануть перед судом.

«Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції продовжує ліквідовувати протиправні схеми зловмисників, які наживаються на послугах Сервісних  центрів. Наразі всім фігурантам вручені підозри за ст. 369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання інкримінованої статті – до восьми років позбавлення волі. Подальшу долю «рішал» вирішить суд», - додають у відомстві.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Поліціянт 15.04.2024, 20:59
А чому не ловлять голів сільських рад які під час воєнного стану дальше деребанять чужу землю. Пора це бидло на фронт і нехай захищають накрадене у людей та понюхають як пахне земля, а не долари.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ