Читайте нас в соціальних мережах

Мірошниченко звинуватив у затриманні Михайла Головка - Зеленського та Єрмака

Вівторок, 27 червня 2023 18:40
Михайло Головко на сесії Тернопільської обласної ради Михайло Головко на сесії Тернопільської обласної ради
Ігор Мірошниченко — український спортивний журналіст та політик, телеведучий, народний депутат України VII скликання, голова Сумської обласної організації ВО «Свобода», депутат Київради у 2015—2020 роках підтримав свого однопартійця Михайла Головка, якого звинуватили в отриманні хабаря у розмірі 2,4 млн грн. 

За словами Мірошниченка, репутацію і кар‘єру людини, яка десятиліттями відстоювала цінності, що нині стали мейнстрімом в нашій країні, знищують за мить.

"Перевірено неодноразово брехнею і наклепами на колишніх свободівських міністрів Ігор Швайка та Андрій Мохник, в.о.генпрокурора Олега Махніцького та багатьох інших людей, з якими я мав честь пліч-о-пліч роками відстоювати питання національної гідності та історичної справедливості. Проти жодного з них, зрештою, не було навіть порушено кримінальної справи, всі звинувачення виявилися брехнею, але маючи потужний медійний ресурс політичні опоненти і досі продовжують використовувати сформовані на наклепах стереотипи, вводячи у оману та сіючи ненависть до них у мільйонів українців", - відзначив Ігор Мірошниченко.

Як зауважив журналіст та політик, у родині Михайла та Мар'яни Головко є національні та духовні цінності, які зовсім не на публіку. 

"З Михайлом Головком ми спільно втілювали в життя ідеї декомунізації, протистояли банді Януковича у парламенті, стояли разом з людьми під кийками і кулями Беркуту на майданах країни під час революції Гідності, як волонтери допомагали фронту. Багато критиканів тоді чомусь були як мінімум поза політикою і воліли в кращому разі стежити за всім збоку. У кожного з нас є своє життя, можливості, обов‘язки і планка жертовності, але я впевнено можу сказати одне: Михайло Головко - це людина, порядності якого багатьом хейтерам треба вчитися усе їхнє нікчемне життя. І національні та духовні цінності у родині Михайла та Мар'яни Головко ніколи не були позірними, на публіку. Тому й сумніву у тому, що в цій родині зростає четверо справжніх українських націоналістів, які не розвернуться на півдорозі та не побіжать убік до кон‘юнктури у мене ніяких немає", - наголосив пан Ігор. 

Однопартієць Головка вважає, що Банкова продовжує "вішати усіх собак" на громади, щоб знищити місцеве самоврядування.

"На тлі відвертих корупційних зашкварів слуг Зеленського уже цілком і повністю підконтрольні Єрмаку та Банковій антикорупційні органи та силовики геть зі шкіри пнуться, щоб висмоктали з пальця якісь надумані скандали і відволікти увагу суспільства від головного: у воюючій країні влада не припиняє зневажати простих українців, бреше їм у вічі, визискуючи їх драконівськими тарифами та податками, грабує бюджетні мільярди, не збирається відповідати за власні численні прорахунки і зради, що призвели до повномасштабного наступу московської орди, але при цьому продовжує робити цапом-відбувайлом представників регіональної еліти. І історія з Головком на Тернопіллі - мало чим відрізняється від тієї, що склалася довкола Чернігівського мера, чи Віталія Кличка у столиці. Банкова продовжує вішати усіх собак на представників громади, аби цілком і повністю знищити місцеве самоврядування і підім‘яти під себе владу на місцях", - сказав Мірошниченко. 

на фото: Михайло Головко з однопартійцями

Нагадаємо, "Тернополяни" писали, що у мережі поширюють інформацію, що голову Тернопільської облради Михайла Головка затримали працівники НАБУ.

Голову та заступників підозрюють в отриманні хабарів: у Тернопільській ОВА працює НАБУ.

Двоє заступників голови Тернопільської ОВА пішли воювати.

Стало відомо, за що НАБУ затримали заступників голови Тернопільської ОВА Дем'янчука і Гайдука.

У справі про хабар з головою Тернопільської облради фігурує сума 1,8 млн грн та фірма "Авакс Проф".

Головку та двом заступникам голови Тернопільської ОВА загрожує до 8 років позбавлення волі.

Хабар вимагали за ремонт вулиці Данила Галицького у Збаражі: стали відомі деталі затримання Головка та заступників.

Михайло Головко отримував погрози від прихильників московського патріархату: у «Свободі» пояснили затримання свого однопартійця.

Головна ціль - Володимир Труш: на роботі та вдома у голови Тернопільської ОВА відбулися обшуки.

Мер Тернополя Сергій Надал прокоментував затримання голови Тернопільської облради.

"Якщо б я мав відношення до цієї схеми, я б тут зараз не стояв", - голова ТОВА Володимир Труш прокоментував гучне затримання у Тернополі.

В кабінеті набої, погроз від московського патріархату не було: у поліції прокоментували затримання голови Тернопільської облради (відео).

Уже 2,4 мільйони гривень хабаря: в НАБУ оприлюднили відео "договорняків" у Тернопільській ОВА.

Коментарі  

+2 #3 Рос 28.06.2023, 00:21
Одразу перестав разувати Мірошниченка чесною людиною після написаної ним нісенітниці.
Скарга
+1 #2 Михайло 27.06.2023, 22:03
Як брати хабарі то можна, а якщо піймали то московський патріархат.А може пора чесно сказати, що коли потрібно було голоси до ВР то московські попи друзі і низький їм уклін, а зараз вони вороги це політика нашої партія свобода.
Скарга
0 #1 Правда 27.06.2023, 21:58
Суки як захищають злодюг, а купон будується за зароблені гроші чи за голосування у ВР разом із Мірошниченком. Слово і партія СВОБОДА це пиль простим людям в очі і бабло від ЯНУКОВИЧА от такі наші свободівці.
Скарга

Додати коментар