Читайте нас в соціальних мережах

"Якщо б я мав відношення до цієї схеми, я б тут зараз не стояв", - голова ТОВА Володимир Труш прокоментував гучне затримання у Тернополі

Вівторок, 27 червня 2023 17:08
Голова ТОВА Володимир Труш прокоментував вчорашнє гучне затримання голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка та двох своїх колишніх заступників - Ігора Гайдука та Ігора Дем'янчука, яке провели НАБУ.

"Вчора були проведені слідчі дії, сьогодні ми надали ряд документів, ми з самого початку війни і роботи говорили, що в нас жодна толерантність до таких злочинів не буде. Немає ще вироків суддів, ми не можемо ще коментувати, але ми повністю сприяємо НАБУ і слідству, - відзначив Володимир Труш. - Вчора проводилися дії представниками НАБУ досить толерантно досить спокійно, претензій жодних немає ні в них, ні в нас. Якщо б я мав відношення до цієї схеми, я б тут перед вами не стояв, якщо б я знав про це, я б мав заявити про цей злочин".  

За словами голови ТОВА, слідчі дії проводилися в багатьох кабінетах обласної ради та обласної адміністрації, але щодо обшуків в нього вдома, Володимир Труш не озвучив дану інформацію. 

"Проводилися усі необхідні слідчі дії, які були згідно ухвалів суддів, - наголосив Володимир Труш. - Щодо моїх колишніх заступників - мої заступники - двоє, які є у цій справі з березня місяця не виконують обов'язків і не мають трудових відносин з ТОВА, вони є військовослужбовцями і є в ЗСУ, з березня місяця вони не мають відношення до ТОВА. Начебто натяки я не буду коментувати, ви можете звернутися в НАБУ, вони вам все більше прокоментують".

 

Нагадаємо, "Тернополяни" писали, що у мережі поширюють інформацію, що голову Тернопільської облради Михайла Головка затримали працівники НАБУ.

Голову та заступників підозрюють в отриманні хабарів: у Тернопільській ОВА працює НАБУ.

Двоє заступників голови Тернопільської ОВА пішли воювати.

Стало відомо, за що НАБУ затримали заступників голови Тернопільської ОВА Дем'янчука і Гайдука.

У справі про хабар з головою Тернопільської облради фігурує сума 1,8 млн грн та фірма "Авакс Проф".

Головку та двом заступникам голови Тернопільської ОВА загрожує до 8 років позбавлення волі.

Хабар вимагали за ремонт вулиці Данила Галицького у Збаражі: стали відомі деталі затримання Головка та заступників.

Михайло Головко отримував погрози від прихильників московського патріархату: у «Свободі» пояснили затримання свого однопартійця.

Головна ціль - Володимир Труш: на роботі та вдома у голови Тернопільської ОВА відбулися обшуки.

Мер Тернополя Сергій Надал прокоментував затримання голови Тернопільської облради.

Коментарі  

0 #1 Правда 27.06.2023, 22:10
Зараз хлопці пізно говорити, а те, що у всіх рило замазане факт і гнати цього засланого козачка, але перед цим перевірити всю фінансову систему і куди та кому виділялися бюджетні гроші та провести поглиблені експертизи всіх робіт, а то по Тернополю говорять якщо не дав відкат то грошей нуль.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ