Читайте нас в соціальних мережах

Перевірку траси мали б проводити власники, - кажуть в управлінні спорту Тернопільської ОВА

Четвер, 25 травня 2023 14:52
Начальник управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської ОВА Андрій Човган розповів про санну трасу у селі Млинівці, на якій під час тренувань загинула дев'ятикласниця.

"По-перше, можу сказати, що це величезне горе і трагедія, яка сталася. А прокоментувати. На момент, поки ведуться слідчі дії ми не можемо нічого коментувати. Я вже думаю, коли будуть певні висновки, то працівники Національної поліції України нададуть їх і тоді ми щось зможемо розуміти через що це сталося, хто винен в цьому. А на момент поки ідуть слідчі дії нічого додати більше не можу. Всі сторони даного інциденту співпрацюють зі слідством, на скільки мені відомо", говорить Андрій Човган.

Чоловік каже, що власником санної траси є дитячо-юнацька спортивна школа "Колос". Засновником її є Фізкультурне спортивне товариство "Колос". За словами Андрія Човгана, траса повинна оглядатися перед кожними змаганнями, пише Суспільне.Тернопіль.

"Перевірку траси мали б проводити власники. Я вважаю, але це моя суб'єктивна думка. Це єдина санна траса в Україні. І всі чемпіонати, кубки України проходять там. Перед кожними змаганнями є комісія, яка встановляє чи придатна траса для експлуатації, чи ні. Дана ситуація сталась на тренуванні, а це змагання. Траса проходить обстеження компетентними органами. Але люди, які розбираються в тому, це спеціальна комісія", - відзначив чиновник. 

Нагадаємо, "Тернополяни" писали, що Трагедія на Кременеччині: на санній трасі під час тренування загинула дев'ятикласниця. 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #3 Правда 26.05.2023, 06:59
Читаєш коментар цього чиновника і диву дивуєшся за що цей великий коментатор бере заробітну плату та сидить в просторому кабінеті.
Скарга
0 #2 Михайло 26.05.2023, 06:54
Сталася велика трагедія для батьків, тренера і взагалі загинула молода людина яка займалася спортом і думала про майбутнє, але на цю подію потрібно дивитися реальними очима, а саме:
1. Хто власник цієї санної траси;
2. Як проводиться обстеження спортивної споруди;
3. Як тренуються діти інших відомств і хто бере оренду за споруду;
4. Куди ідуть кошти від оренди;
Я маючи відношення в минулому до спорту знаю і впевнений про те, що цього упиря Гунтика який створив віртуальну організацію і сів на бюджетні кошти щоб собі і таким як він нараховувати зарплати від коштів які повинні використовувати ся на підтримку і елементарний ремонт споруди. Пора з цими присосками до бюджетних коштів розібратися і попередити такі випадки в майбутньому та гнати цих гнилих пенсіонерів з посад.
Скарга
+1 #1 Григорій 25.05.2023, 15:46
Оперативно зреагував чиновник, щоб прикрити свою дупу. Йому похер, а дитина загинула! Вангую - винного не знайдуть!
Скарга

Додати коментар