Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська «Пташка» образилася на українські ЗМІ

Понеділок, 13 березня 2023 17:20
«Пташка» з «Азовсталі», як її називають зараз українці, Катерина Поліщук, звернулася до представників засобів масової інформації з претензією.

 

Дівчина не розуміє, навіщо преса перекрутила її біографію на власний лад. Мовляв, навіть у Вікіпедії інформація про неї не є достовірною.

Тож Катерина вирішила розставити усі крапки над «і» та пояснила, де ЗМІ помиляються.

«Як вам то вдається, шановна пресо? Описати мою біографію, не написавши жодного речення про мене?

  • бойовий парамедик-доброволець (поважаю правила української мови та вибір кожного, разом з чим прошу не вживати фемінітиви до слів «медик», «парамедик», «воїн», «боєць» до мене);
  • на фронті з весни 2021 року (а не з 24 лютого. Війна почалась 2014!);
  • потрапила в госпіталь з пораненнями середньої складності та змушена була залишитись у ролі медсестри на період двох місяців, через паралізовану повністю праву руку та поранені ноги і ліву(не поїхала в Маріуполь працювати в шпиталі);
  • після коледжу рік прожила в Києві(не переїжджала в Маріуполь);
  • завжди мріяла захищати свою державу (не марила великою сценою);
  • доброволець (не з Азову, НГУ, ЗСУ, просто доброволець. З березня взагалі нікому не підпорядкований)», - пише у своєму дописі Катерина Поліщук.

Дівчина додає, що завжди готова спілкуватися із журналістами, і просить, якщо є питання, - звертатись до неї, а не вигадувати те, чого не було, чи користуватися інформацією з неперевірених джерел.

Коментарі  

0 #1 Григорій 13.03.2023, 18:41
З прицілом на майбутнє! Говоріть про мене що завгодно, але не замовчуйте. Моє ім'я має бути на устах українців. А там побачимо, куди я стрибну.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ