Читайте нас в соціальних мережах

В Почаєві московський піп побив дитину (відео)

Четвер, 19 січня 2023 18:32
У мережі Фейсбук оприлюднили відео, на якому ніби то у Почаєві московський піп біля хреста побив дитину. 

Про випадок написали у групі "Новини Тернопільщини". 

"Московський піп побив людину! В Почаєві московський піп Васілій Твардовський біля хреста побив битою дитину, а потім ще й накинувся з кулаками на чоловіка, який знімав його. Репост! Заборонити московських попів!", - йдеться у дописі групи. 

На відео не видно самої бійки, а тільки суперечка між ймовірно священником, потерпілим чоловіком та рідними отця. 

Детальніше у відео. 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Ольга 25.01.2023, 07:55
Маріє, не напишуть, бо не вигідно. Лише переглянувши відео, скласти висновки складно. Де доказ вибитого зуба? Де сама бійка? Це пряме гоніння на УПЦ, проте люди зараз ніби сліпі. Вірити некомпетентним а-ля журналістам, які навряд чи хоча б раз були в церкві і абсолютно в тому не розуміються - легше всього.
Скарга
0 #1 Марія 24.01.2023, 17:39
А чому ніхто не напише, що це син Почаївського воєнкома Циберський Роман Олександрович (з компанією). Який є призовного віку, в 00:10 годині (комендантська година!) В не тверезому стані, викрикував матом, товк ногами по фірткі, повикручував залізні штахети на паркані і простягав руки до старшої людини!? А тому що, для таких закони не писані, тато воєнком, мама секретар в міській раді. Як то кажуть все схвачено, і все позволено! Чому він не воює, не захищає Україну?? Чому хлопці з простих сімей, чоловіки в яких маленькі діти... воюють і гинуть. А такі "татові синки" живуть в своє задоволення!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ