Читайте нас в соціальних мережах

Як вимикатимуть світло на Тернопіллі – обленерго оприлюднило графік 

Вівторок, 06 грудня 2022 09:13
Через нові ракетні обстріли вчора на Тернопільщині застосовували аварійні відключення світла.

Сьогодні ж електроенергію подаватимуть за оновленим стабілізаційним графіком.

В обленерго наголошують: він діятиме, якщо не виникатиме дисбалансу в енергосистемі країни. В іншому випадку можуть запроваджуватись аварійні відключення, попередити про які заздалегідь – неможливо.

Цей графік планують застосовувати до 11 грудня. 

У разі гострої потреби, зазначають в "Тернопільобленерго", вимкнення можуть відбуватися й поза графіком. Або навпаки – не застосовуватись у визначені години. Поза всіма обмеженнями лише об'єкти критичної інфраструктури.

"Вказаний час відключень може збільшуватись, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб’єктів для проведення перемикань. Окрім цього, у час повітряної тривоги працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, тому можуть виникати затримки", – пояснюють фахівці.

графікаппп.jpg

Коментарі  

+1 #7 Максим 08.12.2022, 22:25
Поки якогось чиновника не захуярять діла не буде, з 9 до 21 світла не має, включили нв пів години, нате раби порадійте та ц далі відключили, то з 10 до 22 то по 8 потім на 2 дадуть і знову на 8. Дивишся, а у сусідів постійно горить, ідеш де проживає мер міста горить, де його блазні живуть, також горить, звука генераторів не має, ще й так гарно горить, не по одній лампі в кімнаті.
Скарга
+3 #6 Вікторія 08.12.2022, 18:16
Майте совість! Сьогодні світло було лише 3години за добу, будинок не газифікований, без електроенергії неможливо приготувати їсти, дитина добу має сидіти на холодних бутербродах? Будинок без електроенергії не опалюється, дитина вдома одягнена як на вулиці, це не нормально. Досить знущатись! Чи ті жінки і діти що не в окопах, то мають замерзнути у власних домівках?
У чоловіка на нулях в бліндажі з буржуйкою +18°, а ми в тилу маємо замерзати і голодати? Не для того там наші захисники в окопах під обстрілами, щоб тут їхні діти і сім'ї мерзли, сиділи голодні і без світла по 20 годин на добу!
Скарга
+1 #5 Надія 08.12.2022, 07:36
А,щодо Гусятина,то такого керівника можнабуло вже давно, по-хорошому, відправити...
Якщо 2 група, то чому в одному селі світло дають, а в іншому - темрява???
Совість відсутня, бо "ситий голодного не розуміє".
Я не голодна, маю запаси і ділюся з тими, хто має менше, але жити в повному холоді нездорово.
Скарга
+4 #4 Олександр 08.12.2022, 00:15
"Керівники обленерго нестимуть персональну відповідальніст ь за недотримання графіків відключення електроенергії" , про це заявив міністр енергетики Герман Галущенко...
від Тернопіль, Вербицького для керівництва обленерго: ви, ті хто сидить в теплих і світлих кабінетах та "складає" графіки. ви паплюжите героїчну працю своїх же робітників, які день/ніч відновлюють лінії. Із-за таких як ви, людей трясе, коли чують слово електрик.
Скарга
+4 #3 Олександр 07.12.2022, 00:31
Люди, схаменіться, цих скарг ніхто не прийме до уваги. Це бізнес, виходять з ладу холодильники, котли, пральні машини. А це їм на руку, це їхні гроші. А ще - аптеки!!! Хіба можна не захворіти в +5 градусів в хаті. Сьогодні ж не всі мають вже печі, грубки в селах. А щодо Гусятина, цих керівників можна порівняти з москалями.
Скільки потрібно ще скарг, щоб звернули на це увагу? Людям скоро терпець увірветься!!!
Скарга
0 #2 Анна 07.12.2022, 00:23
Нелюди! Вимикають коли їм заманеться. Для кого графіки складаєте, якщо їх не дотримуєтеся? Кому замилюєте очі? Доки будете прикриватися війною? Щоб у холод виключати світло ,практично на весь день (на добу 6 - 8 год вмикають), це наскільки потрібно бути безсердечними. Ви думаєте, що у селах світла не потрібно? Ми ж не живемо в первісних часах. Чи хоть один чиновник сидить в холоді і в темноті? А Гусятин РЕМ - це взагалі безвладдя. Доки наш народ має терпіти? Напевне доти, поки не покупляють нові квартири після такої економії світла!!!
Скарга
+7 #1 Вікторія 06.12.2022, 21:20
Скільки можна знущатися з людей?! Вимикають одні і ті самі будинки по два рази на день і за розкладоммі в додатковий період, а сусідні будинки з цієї ж групи можуть максимум вимкнути на 2 години! Вербицького, 6 - вимикають постійно! А поруч новобудова в парку світиться, як новорічна ялинка. Невже не можна вимикати по черзі?!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ