Читайте нас в соціальних мережах

Проти законопроекту №8150: активісти створили петицію щодо захисту тварин в Україні

П'ятниця, 02 грудня 2022 11:54
В Україні активісти створили та зареєстрували петицію проти законопроекту 8150 — це той що має на меті фактично легалізувати тортури і знущання над тваринами. 

"Тернополяни" писали, що за участі нардепів з Тернопільщини - Івана Чайківського та Хмельниччини - Сергія Лабазюка, розробили та хочуть внести у раду законопроєкт 8150, який на думку активістів є - живодерським. 

Як стверджують зооактивісти, під шум вибухів та прильотів деякі парламентарі хочуть протягнути у Верховну раду антигуманний законопроєкт 8150, який серед іншого пропонує: прибрати із закону «Про захист тварин від жорстокого поводження» пункт про заборону масового знищення безпритульних тварин для депопуляції.

Відтак, вже 30 листопада, Ісаєнко Євгеній Олександрович створив петицію під назвою - "Не допустити затвердження законопроекту №8150 та знущання над тваринам". 

"Прошу Президента України не допустити затвердження антигуманного та живодерського законопроекту №8150, котрий в тіні хаосу війни та під звуки вибухів намагаються протягти депутати, - пише Євгеній Ісаєнко. - Тому подібним законопроектам, що мають на меті легалізацію жахливих мук і тортур над живими істотами, у нас не місце, і я закликаю вас його ветувати. Адже про яку людяність у ставленні до одне одного може йти мова, коли ми неспроможні цю людяність виявити спершу до тварин?".

Підписати петицію можна за посиланням тут. 

Станом на 11.52 2 грудня петицію уже підписали 13898 осіб з необхідних 25 тисяч. 

Коментарі  

+1 #1 Марія 03.12.2022, 22:58
Я не можу повірити що таке може бути. Я не вірю, ми ж не орки щоб вбивати звірів. Будь ласка, не робить поганого нашій країні. :sad:
Скарга

Додати коментар