Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянин переспівав на "Голосі країни" суперницю і продовжив боротьбу в команді Святослава Вакарчука (відео)

Понеділок, 24 жовтня 2022 16:17
Вчора, 23 жовтня на українських телеекранах вийшов перший випуск вокальних «боїв» шоу Голос країни 12, в якому учасники, що пройшли сліпі прослуховування, продовжили боротьбу за місце у проєкті. Серед них і 25-річний тернополянин Павло Тютюнник.

 

Він працює в центрі дитячої творчості, але під час першого виступу заспівав зовсім недитячий хіт – безсмертну пісню Миколи Мозгового "Минає день, минає ніч". Його хлопець присвятив бабусі та дідусю, які "згоріли" від коронавірусу за п'ять днів.

«Якщо ви любите – кричіть про це. Можливо, у вас більше не буде такого шансу» – ще під час сказав тоді  Павло зі сцени.

До себе в команду його «заманив» Святослав Вакарчук. І вже у вчорашньому випуску Павло зівйшовся у вокальному бою з перекладачкою з Хмельницького Катериною Коваленко. Разом вони виконали один із найвідоміших хітів Скрябіна – «Спи собі сама». Вакарчук зробив вибір на користь Павла Тютюнника, який, як сказав Святослав, переспівав дівчину.

Через повномасштабне вторгнення Росії 12 сезон "Голосу країни" перервався в лютому. Через 7 місяців творці проєкту оголосили про повернення на екрани. Війна змусила змінити правила шоу. Яким був довгоочікуваний 6 випуск шоу – дізнавайтеся далі.

До слова, цьогорічний сезон – не такий, як усі попередні. У новому сезоні з’явилося правило — тренери один раз за сезон можуть «вкрасти» учасника у самого себе, тобто не дати йому вилетіти з проєкту. Крім того, у нього – благодійна місія. Вперше в історії шоу творці підготували для глядачів ефір у форматі дайджесту. Глядачам нагадали найяскравіші моменти попередніх епізодів "сліпих прослуховувань", а в історії учасників додали їхні розповіді про те, як повномасштабна війна вплинула на життя та творчість.

Під час перегляду випусків "Голосу країни", глядачі зможуть допомогти українським військовим боротись із ворогом. "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії "Повернись живим" створили благодійну ініціативу під назвою "Твій Голос на аерозасоби для розвідки".

Кожний охочий може долучитись до благодійного збору, зробивши внесок на платформі онлайн або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень. Всі гроші підуть на аерозасоби. Тисячі SMS-голосів зможуть стати гучною народною підтримкою ЗСУ.

Додати коментар