Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська захисниця «Пташка» після полону опублікувала звернення до українців

Середа, 28 вересня 2022 16:46
Звільнена з російського полону українська захисниця з Тернопілля Катерина Поліщук (позивний "Пташка") розповіла, чим буде займатися після лікування.

 

"Пташка", яку разом із деякими іншими захисниками «Азовсталі» вдалося визволити з полону росії, наголосила на необхідності подальшої боротьби за кожного українського воїна, який став бранцем рф. Парамедик підкреслила, що це обов'язок кожного свідомого громадянина.

Про це вона сказала у своєму Instagram, де опублікувала сторіз із зверненням до підписників.

21-річна дівчина розповіла, що після нетривалого відновлення хоче продовжувати боротьбу за Україну, за українські землі та українських військових, які перебувають у полоні Росії. Вона додала, що вважає це своїм завданням номер один, адже частина її серця залишилася із українськими бійцями у російському полоні.

"Це був початок. А тепер я вдома. І все на світі треба пережити, і кожен фініш – це, по суті, старт. Кожен захисник Маріуполя повернеться додому. Кожен клаптик української землі буде відвойований. Ми повернулися, щоб боротися далі!

Я повернулася, але повернулася не зовсім, адже частина мого серця залишилася там, у російському полоні - українські воїни досі перебувають у цьому пеклі. Тому наше основне завдання - далі боротися за кожного українського воїна. Зараз зовсім трошки я відновлюся і ми будемо продовжувати боротьбу, звільняти українські землі від цієї мокшанської напасті і звільняти українських військових. Це першочергово, це моє завдання і мій обов'язок. І я вважаю, це обов'язок кожного свідомого громадянина - боротися, не зупинятися і бути сильними. Всім дякую. Слава Україні!", - сказала парамедикиня-доброволиця Нацгвардії "Пташка" у своєму сторіс з написом "Радіємо та не розслабляємось!"…

Нагадаємо, 21-річна медик "Азовсталі" Катерина Поліщук з травня перебувала в полоні російських окупантів . 19 вересня разом із побратимами була повернута до України в рамках обміну військовополоненими.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ