Читайте нас в соціальних мережах

У центрі Тернополя планують приватизувати приміщення філії Суспільного

Середа, 17 серпня 2022 12:00
У центральній частині Тернополі, на бульварі Тараса Шевченка планують приватизувати приміщення філії Суспільного. 

Дану інформацію озвучив депутат Тернопільської обласної ради, голова комісії з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, зв’язку, туризму, курортно-рекреаційної та зовнішньоекономічної діяльності Василь Хомінець. 

"На останньому засіданні нашоі постійної комісії Тернопільської обласної ради було прийнято рішення про приватизацію цього відомого будинку в самому центрі Тернополя. Після інформації , що ТОР не має можливості виділяти кошти не те що на капітальний ремонт, а навіть на експлуатацвйні витрати, вважаємо що альтернативою руйнуванню має бути саме приватизація через аукціон, - відзначив Василь Хомінець. - Наголошую , що було прийнято рішення про приватизацію шляхом аукціону, а не так званого «інвестиційного конкурсу» з усіма корупційними ризиками , коли потенційний переможець буде не той, хто має будь які «связі» з елітами області , а хто запропонує найбільшу ціну до обласного бюджету згідно Закону про приватизацію! Тепер рішення Комісії має підтвердитися рішенням сесії обласної ради! Тому хочу звернутися до всіх небайдужих , щоб почути ваші пропозиції , чи , можливо, «не на часі» саме така фабула рішення, чи будуть якісь інші ваші пропозиції ..?! Також прошу всіх небайдужих взяти це питання під публічний контроль, а потенційних інвесторів готуватися до відкритого аукціону". 

На аукціон планують виставити 4478 метрів квадратних на бульварі Тараса Шевченка, 17, де сьогодні знаходиться офіс - Суспільного - Тернопіль. 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ