Читайте нас в соціальних мережах

Посварилася з чоловіком: у поліції прокоментували сьогоднішню аварію у Катедральному соборі Тернополя (відео)

Субота, 23 квітня 2022 10:44
Була п'яна: у поліції прокоментували сьогоднішню аварію у Катедральному соборі Тернополя.

"Тернополяни" писали, що цієї ночі, 35-річна лікар-стоматолог, посварилася з чоловіком, та розтрощила центральний храм УГКЦ, в'їхавши в собор на власному авто "АУДІ". 

Згодом, міський голова Тернополя Сергій Надал, виставив у мережі відео події. 

Невдовзі, під час брифінгу, начальник поліції Тернопільщини Олександр Богомол та керівник військової адміністрації Тернопільщини Володимир Труш прокоментували подію. 

"Сьогодні вночі сталася ситуація, яку пробують піднести, що це ДРГ для храму, для Катедри, це не так, це просто людина, яка не справилася з керуванням, і заїхала в Катедру. Не пов'язуйте це з військовими діями, це просто людина, яка не справилася з керуванням", - наголосив Володимир Труш. 

Начальник поліції наголосив, що водійка посварилася з чоловіком.

"За фактом якраз пошкодження майна Катедрального собору пошкоджено кримінальне провадження за статтею 178 кримінального кодексу України. Жінка, після конфліктної ситуації з чоловіком, сіла за кермо, поїхала в центр міста, грубо порушуючи правила дорожнього руху, не справилася з керуванням та заїхала, пошкодила храм, який з 18-го століття ворота храму стояли. Поліція задокументувала цей факт. Жінці надається медична допомога. Слідство буквально за декілька днів дасть відповідь на всі запитання. Це не пов'язано зі збройною агресією. Це мешканка Тернополя місцева жителька. На жаль така дуже неприємна ситуація, але прошу прийняти як те, що вже відбулося. Працюємо зі священнослужителями, щоб у цьому храмі відбулося Богослужіння і люди могли скористатися послугами священників і освятити свої паски", - сказав Олександр Богомол. 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #5 московитка 24.04.2022, 10:07
Чого вона була у хустині?
До церкви у хустині хто заходить?
Це спланована акція
Скарга
+3 #4 Віталій 24.04.2022, 00:58
Щось тут нечисто ,і неозброєним оком видно що поліція захищає винуватцю ,самі подумайте поліція говорить що вона не була п'яною а просто не впоралась з керуванням а по телевізорі священик говорить що ця особа намотувала круги і в'їхала в собор
Скарга
0 #3 Олександр Воробйов 23.04.2022, 20:21
до цих пір ховають її імя, відео та всі інфа вже давно в інеті.
Не нам вирішувати як її покарають та як захистити катедру - крали і будуть красти. Брали і будуть брати "спонсорську допомогу", головне не забути про цей "геройський" вчинок.
Скарга
+6 #2 Ярослав 23.04.2022, 20:01
То спеціально вона розвернулася зробила коло і точно вїхала в катедру
Скарга
+4 #1 Рент 23.04.2022, 18:10
В дурку на тролейбусну запакувати на пару місяців, штраф впаяти з конфіскацією машини і прав.
Перед храмом поставити бетонні пів кулі в 2 ряда "шахматкою"!!!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ