Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині оголосили конкурс для «прокачки» громади

Субота, 29 січня 2022 19:20
Відбір громад з Тернопільської області для участі в проєкті «Західноукраїнський хаб громадської активності» оголосили в Освітньо-аналітичному центрі розвитку громад.

За результатами конкурсу учасницею проєкту зможе стати одна територіальна громада з Тернопільської області.

Громада-переможниця зможе взяти участь у дводенному тренінгу щодо інструментів участі громадськості, управління проєктами, фандрайзингу та ефективної комунікації.

Також преможниця отримає менторство у підготовці проєктів, а також фінансування одного проєкту, який буде обраний на конкурсній основі, у сумі еквівалентній 500 USD.

«Ми допоможемо «прокачати» активних членів громади. Також ми разом напрацюємо проєкти з покращення громади, а мешканці оберуть той, який вартий реалізації! Команда нашої організації допоможе реалізувати проєкт не лише фінансуванням, але й менторством та експертами. Таким чином зможуть пройти весь шлях проєктного менеджера – від навчання до практичної реалізації проєкту», - зазначили у ГО.

В рамках проєкту передбачене навчання для активних членів громади, молоді, депутатів та працівників місцевої ради (загалом близько 20 учасників).

Щоб стати учасником проєкту необхідно подати заявку за посиланням ТУТ та пройти конкурсний відбір.

Прийом заявок триватиме 10 лютого.

Оголошення переможців відбору – 11 лютого.

Запитання щодо участі можна надсилати організаторам на електронну адресу: [email protected].

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ