Читайте нас в соціальних мережах

Втікав городами: на Тернопільщині затримали п'яного поліцейського, який напередодні "вляпався" у скандал

Вівторок, 11 січня 2022 11:59
На Тернопільщині працівника поліції впіймали на вживанні алкоголю у робочий час.

Про інцидент повідомив у Facebook Роман Довбенко. За словами громадського активіста, майора поліції Романишина Андрія застали за п'янкою на робочому місці.

"Знайомтесь, майор поліції – Романишин Андрій Васильович. Той самий, що зробив "подарунок" на різдвяні свята учаснику АТО з міста Київ, зухвало оформивши його за порушення, яке учасник АТО не вчиняв. Дана постанова буде зі 100%ою ймовірністю оскаржена, але окрім цього поспішаю повідомити публіку, що сьогодні ми попрацювали над тим, щоб дізнатися чи сам Романишин такий святий і вже маємо результат...

Ми підловили пана Романишина за п'янкою на робочому місці та в робочий час. Для документування даного факту ми запросили внутрішню безпеку та інспекцію. Далі Романишин дуже смішно втікав городами, після чого все ж був затриманий", – розповів активіст.

Зазначимо, що напередодні правоохоронець оштрафував у смт Золотий Потік учасника АТО з Києва. Як розповів сам боєць, майор Романишин безпідставно склав на нього постанову про порушення правил дорожнього руху.

Спочатку правоохоронець заявив, що чоловік під час руху тримав на руках дитину, а потім склав на нього протокол через неправильну зупинку.

"Повертаючись з лікарні з дружиною та дитиною, ми заїхали на вулицю Крушельницької у смт Золотий Потік. Через деякий час туди прибула патрульна поліція – майор Романишин Андрій та старший лейтенант Боднарук Ігор. Романишин побачив, що у мене на руках сидить дитина та одразу наказав скласти постанову про порушення правил дорожнього руху. 

Я запитав, у чому полягає моє правопорушення. Він сказав, що я рухався з дитиною на руках. Я відповів, що у мене є дитяче крісло і дитина завжди їздить у ньому ", – розповів у відеозверненні учасник АТО.

Зрозумівши, що поліцейські налаштовані в будь-якому разі оштрафувати його, чоловік вирішив дати їм документи та погодився на протокол, аби в авто не мерзла його дитина. В результаті правоохоронці виписали на нього постанову через зупинку у забороненому місці.

Детальніше у дописах:

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ