Читайте нас в соціальних мережах

"Гарячі свята" для вогнеборців: на Тернопіллі у час Різдва трапилось сім пожеж

Понеділок, 10 січня 2022 14:00
Поки мешканці Тернопільщини святкували Різдво, надзвичайними боролися з вогнем. Так, у святкові дні пожежниками врятовано п’ять будівель, два навантажувачі, два трактори та п’ять комбайнів.

 

Так, 6 січня о 14:36 у сел. Козова Тернопільського району на вул. Богуна виникла пожежа навантажувача «MANITОU» на території місцевого товариства. Внаслідок пожежі вогнем знищено моторний відсік, дві автомобільні шини навантажувача, пошкоджено навантажувач на площі 7 м кв. Пожежу ліквідовано, врятовано два навантажувачі «MANITОU», два трактори «FASTRAC» та п’ять комбайнів «CLAAS».

7 січня о 13:26 в селі Розгадів Зборівської територіальної громади Тернопільського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено меблі, речі домашнього вжитку, а також перекриття та покриття будівлі на площі 16 м.кв., пошкоджено перекриття будівлі на площі 12 м.кв. Пожежу ліквідовано, під час гасіння врятовано 1 сусідню будівлю.

О 13:49 в селі Ніще Зборівської територіальної громади Тернопільського району виникла пожежа в житловому будинку. Вогнем знищено диван та пошкоджено підлогу в кімнаті будинку на площі 2 м.кв.

8 січня о 10:59 в селі Іванківці Тернопільської територіальної громади Тернопільського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будівлі на площі 15 м.кв. Під час гасіння врятовано житловий будинок.

О 18:13 в селі Цеценівка Шумської територіальної громади Кременецького району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено житлову будівлю на площі 35 м.кв. Вогнеборцям вдалося ліквідувати загорання та врятувати господарську будівлю.

Також цієї ночі загорівся автомобіль на автодорозі між с. Плебанівка та с. Деренівка Теребовлянської територіальної громади Тернопільського району. Пожежа автомобіля «ВАЗ 2106», що належить жителю с. Вівся Козівської територіальної громади, виникла 10 січня о 00:39 год. На жаль, авто згоріло ще до приїзду вогнеборців. Внаслідок пожежі знищено даний автомобіль на площі 4 м кв.

10 січня о 04:14 в селі Оліїв Зборівської територіальної громади Тернопільського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покриття та перекриття будівлі на площі 60 м.кв., 4 метало - пластикових вікна, речі домашнього вжитку.

Як інформують в ГУ ДСНС у Тернопільській області, причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються.

Коментарі  

0 #1 ТРОЦЬ Н 10.01.2022, 14:08
Я теж часом втрапляю в вогняні халепи....Примі ром , минулої зими в мене вночі горіла електрогрілка.. ..
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ