Читайте нас в соціальних мережах

Зуби застрягли у трахеях: на Тернопільщині розповіли деталі моторошного вбивства 30-річного чоловіка

Понеділок, 15 листопада 2021 13:15
Начальник обласного управління поліції Олександр Богомол та прокурор області Андрій Миколайчук розповіли деталі моторошного вбивства, яке сталося у Бережанах. 

"8 листопада - на смітнику на стихійному сміттєзвалищі села Шибалин, що на Бережанщині місцевий житель виявив тіло людини, тіло було завернуте в одіяла та простині. Це був труп молодого чоловіка зі слідами насильницької смерті. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, - розповів Олександр Богомол, начальник управління поліції Тернопільщини.  - Розтин показав, що чоловік був закатований, вибиті зуби, перелом кісток, на ньому не було живого місця - ймовірно його били металевою трубою та й так, що зуби позастрягали у трахеях".

За словами Олександра Богомола, тіло на сміттєзвалищі перебувало близько 3 тижнів.

"Через декілька днів бувло встановлено і обставини вбивства й знайдено підозрюваного. Чоловік мав конфліктні ситуації з попереднім чоловіком тієї дівчини, з якою він зустрічався. Фатальна бійка сталася у Бережанах в одному з помешкань, бійка переросла у катування цього чоловіка, що помер. Підозру оголошеного, проводяться слідчо-оперативні дії . Ускладнення цього розслідування - місяць чоловік був мертвим - повідомлень, що він пропав в поліції не було, - наголосив Олександр Богомол.

Відомо, що бійка сталася через жінку, яку не поділили чоловіки, причина вбивства - ревнощі. 

"Підозрюваний раніше був судимий. Зрозумійте це молоді люди 30 і 31 рік - офіційно не працювали. Підозрюваний тільки повернувся з-за кордону. Причина конфлікту - ревнощі, дівчина з Бережан, 1996 року народження, є неповнолітня маленька дитина, - повідомив Олександр Богомол. 

Попередньо відомо, що підозрюваний автомобілем тіло вивіз на смітник, тіло лежало зверху, місцевий житель Шибалина побачив на смітнику і повідомив поліцію.

"Через дві доби оперативні підрозділи ідентифікували цю особу, встановили особу, яка позбавила життя, повідомлено про підозру, людина перебуває під вартою без права внесення застави, - відзначив прокурор області Андрій Миколайчук. - Вбивця не заперечує, дав показання, проведено слідчий експеримент. Він вину свою визнає і свою провину також. Це був разовий конфлікт. У людини було зломано все, що можна було зламати - переломні ребра і грудна клітка, перебиті всі зуби. Причина смерті попередньо - перелом під'язикової кістки".

"Тернополяни" писали, що На Бережанщині коханець вбив чоловіка своєї обраниці: понівечене тіло знайшли на смітнику.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ