Читайте нас в соціальних мережах

"Герої не вмирають, вони живуть у наших серцях", – сьогодні відкриють меморіальну дошку тернопільському добровольцю

Вівторок, 12 жовтня 2021 09:02
12 жовтня у Тернополі відбудеться відкриття меморіальної дошки на честь учасника Революції Гідності та бойових дій на Сході, добровольця батальйону "Шахтарськ" Андрія Стойка.

Пам'ятний знак розмістять на фасаді школи №19, у якій навчався боєць. Як повідомили в обласній організації ВО "Свобода", захід розпочнеться о 11:00 на вул. Братів Бойчуків, 2.

"Герої не вмирають! Вони живуть у наших пам’яті, молитвах і серцях!", – зазначили побратими Андрія.

Нагадаємо, що Андрій Стойко загинув 22 липня 2018-го у ДТП на Київщині під час виконання службових обов’язків. 

У селі Петропавлівська Борщагівка наряд патрульної поліції намагався зупинити водія скутера, який порушив ПДР. Однак правопорушник проігнорував вимогу і продовжив рух, наражаючи на небезпеку інших людей.

Поліцейські увімкнули проблискові маячки, звуковий сигнал і почали переслідування. Кермувальник службової автівки не впорався з керуванням і злетів з дороги у рівчак. У результаті ДТП Андрій загинув, а його колега отримав травми.

Андрій Стойко народився в Тернополі. До служби у рядах Національної поліції він був старшим лейтенантом полку "Миротворець", активним учасником подій Революції Гідності. У числі перших добровольців він вирушив на Донбас захищати суверенітет України, де пройшов чимало гарячих точок.

Правоохоронцю було 27 років, у нього залишились дружина та маленька дитина.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ