Читайте нас в соціальних мережах

Стали відомі подробиці загибелі бійця з Тернополя

Понеділок, 30 липня 2018 13:33
В мережі з’явилася офіційна інформація про обставини загибелі екс-бійця роти «Торнадо» з Тернополя Андрія Стойка (позивний «Сокіл»). Як з’ясувалося, 27-річний чоловік потрапив у ДТП під час виконання службових обов’язків, будучи в наряді групи реагування патрульної поліції Києво-Святошинського відділу поліції.

Правоохоронці намагалися зупинити водія скутера, який порушив ПДР. Проігнорувавши законну вимогу поліцейських про зупинку правопорушник продовжив рух, наражаючи інших учасників дорожнього руху на небезпеку. Поліцейські увімкнули проблискові маячки, звуковий сигнал і почали переслідування водія-порушника. Втім, у якийсь момент водій службового авто не впорався з керуванням і машина перекинулася з проїжджої частини і опинилася у рівчаку.

У результаті автопригоди Андрій Стойко загинув, а його колега по роботі отримав травми. Інцидент трапився у селі Петропавлівська Борщагівка Київської області.

Сам Андрій родом з Тернополя, До служби у рядах Національної поліції він був старшим лейтенантом полку «Миротворець», активним учасником подій Революції Гідності. Будучи істинним патріотом він в числі перших добровольців вирушив на схід обороняти країну від агресора. У загиблого поліцейського залишились дружина та маленька дитина. Сьогодні, за попередньою інформацією, його поховають у Тернополі.

1-3.jpeg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ