Читайте нас в соціальних мережах

"Страшно так жити", - Христина Юник звертається до президента, бо не вірить у справедливість суду в Тернополі (відео)

Вівторок, 14 вересня 2021 12:05
Христина Юник, яка потерпіла від погроз і вимагань 25-річного друга їхньої сім'ї Богдана Корильчука стверджує, що жодних конфліктів з Богданом її родина не мала, а чоловік просто вирішив використати їх, забравши гроші. Жінка вирішила звернутися до президента та журналістів, бо не вірить у справедливий суд в Тернополі.

На власній сторінці в Інстаграм Христина Юник записує сторіс, де пояснює суть справи і наголошує, що у Богдана не було жодних адекватних підстав, щоб вимагати гроші в родини Юників. 

"Я б хотіла прояснити цю ситуацію. Ми чесна сім'я, які є підприємцями, ми заробляємо гроші чесно та відкрито. Ніяких конфліктів з іншою стороною ми не мали. Так він був нашим знайомим, але жодних конфліктів у нас з ним не було. Нашої вини в цьому немає. Ми просто виявилися ціллю для цих людей. Просто в людини були фінансові проблеми, напевно йому треба було віддавати якісь свої борги. Він знав нас, знав добре про нас і розумів, що нами можна скористатися. Та жодного конфлікту і жодних мотивів зі сторони зловмисника не могло бути", - заявила Христина Юник.

Жінка шокована рішенням суду - застава у розмірі 181 тис грн. 

"Я думаю, що це дуже маленька сума для його сім'ї, якби ця сума була в доларах, то без питань, я думаю він вже сидить вдома під домашнім арештом. Це страшно, і неприємно за нашу систему, яка несправедлива, в яку можуть втручатися і ми просто незахищені і дуже страшно жити далі як таке відбувається", - відзначила Христина Юник.

За словами Христини Юник, якщо не буде розголосу і на цю справу не звернуть увагу столичні ЗМІ та президент, якого вона позначила у своїх сторіс, цю справу просто "замнуть".

"Для всіх дивно чому суддя вибрав вчора малий зал, де були присутні максимум двоє журналістів, дивне саме рішення суду - про тримання під вартою на 60 діб і з правом внесення застави, ми надіємося на апеляційний суд, але певно є тільки надія, що і туди також не втрутяться і журналісти зможуть таки туди потрапити", - підсумувала Христина Юник. 

У своїх сторіс жінка позначає столичні ЗМІ та президента Володимира Зеленського і наголошує, що не вірить у справедливість судової системи у Тернополі. 

Нагадаємо, в неділю 12 вересня у Тернополі затримали трьох осіб, яких підозрюють у вимаганні 7 млн грн в родини підприємців Олега та Христини Юників, а також підпалі їхнього майна - кіосків з м'ясною продукцією. 

Головним організатором злочину виявився знайомий їхньої сім'ї - 25-річний лікар-уролог Богдан Корильчук, внук відомого на Тернопільщині громадсько-політичного діяча та чиновника Івана Панця.

Вчора, у Тернопільському міськрайонному суді Богдану обирали запобіжний захід - у зал і справді потрапили тільки двоє журналістів, оскільки приміщенння було обране найменше - чи свідомо чи ні - сказати важко. 

Відтак, суддя визначив міру запобіжного заходу - тримання під вартою на 60 діб до 10 листопада 2021 року з правовм внесення застави у розмірі 181 тис 600 грн. 

Двом спільникам Богдана, які досі на волі, поки що не обирали міри запобіжних заходів, але мають це зробити до ранку 16 вересня. 

Нагадаємо, "Тернополяни" писали про дану резонансну справу. 

Спалили кіоски і вимагали 7 мільйонів: шантажисти взялися за сім’ю знаного тернопільського підприємця Юника (фото, відео).

Мажор-вимагач: у поліції і прокуратурі розповіли деталі шантажу тернопільського підприємця Юника (фото, відео).

Просто зараз у суді обирають запобіжний захід шантажисту, який три місяці тероризував сім'ю відомого тернопільського бізнесмена (фото).

Онук впливового тернополянина вимагав 7 мільйонів гривень у підприємця, а суд відпускає його під заставу 180 тисяч гривень.

Двоє на волі, організатора взяли під варту: у Тернопільському суді розповіли деталі шантажу на 7 млн грн.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ