Читайте нас в соціальних мережах

Кіпр скасував ПЛР-тестування та самоізоляцію для вакцинованих туристів

Понеділок, 10 травня 2021 20:00
Міністерство охорони здоров’я Кіпру повідомило, що з 10 травня вакциновані туристи звільняються від ПЛР-тестування та самоізоляції незалежно від країни походження та категорії в якій вона знаходиться. Про це повідомляють на сайті cyprusflightpass.

Громадяни України зможуть подорожувати на Кіпр без будь-яких обмежень за умови, якщо вони пройшли повний курс вакцинації однією з вакцин, затверджених Європейським агентством з лікарських засобів (Pfizer / BioNTechAstraZenecaModernaJanssen) та мають дійсний сертифікат про вакцинацію.

 Зазначимо, що Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов повідомив, що ковідний сертифікат може бути запущений в Україні до 1 липня.

Однак, всі пасажири, незалежно від категорії країни, в тому числі особи, які володіють дійсним сертифікатом про щеплення, зобов’язані подати заявку на CyprusFlightpass за 24 години до вильоту. Також випадкових іноземних туристів (включаючи пасажирів, що мають сертифікат вакцинації) можуть попросити пройти ПЛР-тестування по прильоту на Кіпр.

Нагадаємо, що з 1 квітня Кіпр відкрив свої кордони для українських туристів за умови наявності негативного результату ПЛР-тестування та повторного тестування по прильоту на острів.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ