Читайте нас в соціальних мережах

Матч на стадіоні в Тернополі завершився скандалом та матюками (відео)

Середа, 21 квітня 2021 18:26
Матч між «Агpoбiзнecом» (Вoлoчиcьк) та «Динaмo» (Київ) на тернопільському стадіоні завершився розгромною перемогою столичних гостей. Та не обійшлося без казусів, які влаштували вболівальники.

Так, ультрас «Динамо» наприкінці гри підійшли до тренера збірної «Динамо» (Київ) Мірчу Луческу і показували йому середній палець. Йому також викрикували з трибун непристойні слова, зокрема «пі@ерас» тощо. На такі скандування він лише посміхався.

Фанати "Динамо" розпочали протистояння проти тренера Луческу після того, як він покинув "Шахтар" та очолив "Динамо" (Київ). На сьогоднішньому матчі наприкінці гри, ультраси чоловік 20-30 вирвалися на трибуни зі сторони тренера і почали викрикувати, що він пі@ерас та показувати йому середній палець. На такі дії ульрасів відреагували тернопільські вболівальники, зокрема родина Мариновських. Стався словесний конфлікт. Невдовзі на місце події на трибуни прибуло близько 100 правоохоронців в обмундируванні. Конфлікт тривав 5-10 хвилин. 

Варто зазначити, що протягом останніх матчів об’єднанні динамівські фанатські угрупування протягом матчів викрикують «Луческу гоу евей», «Луческу під...с!» та «Гріша Суркіс - ватний під...с!»

Одними із найбільш ярих захисників Луческу та Суркіса на трибунах в Тернополі була сім’я Мариновських, які були з Григорієм Суркісом однопартійцями у сумнозвісній СДПУо

Нагадаємо, екс-президент «Динамо» на сьогодні є нардепом від проросійського ОПЗЖ — Григорій Суркіс.

Щодо самого матчу, то, як видно з рахунку 0:3 на користь «Динамо», дива не сталося. Завдяки голам Леднева, Бесєдіна і Буяльського «Динамо» розгромило «Агробізнес» і впевнено виходить у фінал Кубка, який відбудеться 13 травня. Другий фіналіст визначиться сьогодні в протистоянні «Олександрії» та «Зорі».

 

На трибуни увірвалися ультрас - вболівальники Динамо та почали виступати проти тренера Луческу. Невдовзі прибули правоохоронці та оточили усіх у кільце. 90 хвилина . Рахунок 0:3 на користь Динамо.

Опубліковано Тернополяни Середа, 21 квітня 2021 р.
}

Коментарі  

0 #1 Павло 22.04.2021, 08:28
Телята
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ