Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині хочуть посилити потужності комбінату хлібопродуктів

Четвер, 01 квітня 2021 14:45
Тернопільський комбінат хлібопродуктів має важливе стратегічне значення для області.

На цьому наголосив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко відвідав візиту на Тернопільський комбінат хлібопродуктів.

Комбінат тривалий час перебував у занедбаному стані, незважаючи на його великий потенціал та важливу роль для держави.

Основним напрямком діяльності філії Акціонерного товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України» «Тернопільський комбінат хлібопродуктів» є надання послуг із приймання, доведення якості до базисних кондицій, зберігання і відвантаження зерна та переробки його на борошно.

«Сьогодні борошна «Тернопільського комбінату хлібопродуктів» немає на ринку області. Це – прикро. До того ж, раніше підприємство експортувало свою продукцію за кордон. Ми зробимо усе можливе, щоб комбінат зміг надалі виготовляти та експортувати не лише сировину, а готову продукцію – борошняні вироби, - підкреслив Михайло Головко. – Сподіваюся, спільними зусиллями обласної та державної влади нам вдасться відновити роботу підприємства на 100%, адже зернопереробна промисловість України – одна з найбільших галузей агропромислового комплексу, що здатна повністю задовольнити потреби населення у хлібопродуктах високої якості».

Додамо, що загальна робоча зернова місткість комбінату складає 40,7 тис. тонн, у тому числі елеваторна – 31,6 тис. тонн, складська – 9,1 тис. тонн. Основні культури зберігання: пшениця, жито, кукурудза, ячмінь, ріпак. Переробні потужності млинзаводу філії – 39 тис. тонн борошна в рік, добова продуктивність – 170 тонн.

 

kombinat_hliboproduktiv.jpg

 

kombinat_hliboproduktiv2.jpg

kombinat_hliboproduktiv3.jpg

kombinat_hliboproduktiv5.jpg

kombinat_hliboproduktiv6.jpg

kombinat_hliboproduktiv8.jpg

kombinat_hliboproduktiv9.jpgkombinat_hliboproduktiv00.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ