Читайте нас в соціальних мережах

Ні пройти, ні проїхати – дорога у Струсові перетворилася у болотяне місиво (фото)

Субота, 27 лютого 2021 23:37
У Струсові перекрито проїзд одразу через кілька вулиць.

Зокрема мова йде про вулиці Спортивна, Зелена та Злуки.

Про це розповів депутат Микулинецької селищної ради, громадський активіст Ігор Дзвінка.

Нагадаємо, що у селі Струсів Теребовлянського району триває капітальний ремонт аварійного моста на дорозі державного значення Н-18. З початком робіт в смт. Дружба біля заправки WOG встановили знак «Рух заборонено», обмеживши проїзд через Струсів та навколишні села усім, крім місцевих. Решта водіїв мають об'їжджати цю ділянку через Теребовлю або Городище.

«Обласна влада не чує нас… Тому додатковий об’їзд, прокладений нами самотужки, довелося закрити. Починаючи з кінця листопада 2020 року і впродовж більше трьох місяців цей об'їзд давав змогу розвантажити Варваринці. На жаль, далі цього робити неможливо. Жителі вулиці Зелена в Струсові розуміють наскільки ускладниться ситуація у Варваринцях і готові долучитися до протесту!», - зазначив Ігор Дзвінка. – Голову Тернопільської обласної державної адміністрації Володимира Труша ми поставили до відома більше двох тижнів тому. На жаль, розуміння проблеми не було».

Нагадаємо, що раніше Ігор Дзвінка пояснював, що дорогу в Струсові спеціально проклали для місцевих жителів. Однак, з огляду на те, що сотні автомобілів, які їздять цією трасою, почали нею користуватись, об'їзд швидко перетворився у місиво з болота.

Місцеві мешканці самотужки закупляли щебінь та намагалися покращити ситуацію, але цього виявилось недостатньо. Тоді Микулинецька селищна рада звернулася до Тернопільської ОДА, зокрема, до голови адміністрації Володимира Труша, з проханням провести терміновий поточний ремонт об'їзного шляху.

Попри заборонний знак, щодня сотні "чужих" автомобілів стали їздити через вулиці Спортивну та Зелену у Струсові, а також через ближні села Налужжя та Варваринці. Невдовзі це питання постало особливо гостро, адже через відлигу місцеві дороги, які і так були не в найкращому стані, перетворились у суцільну багнюку. Через це розлючені мешканці навіть готові перекрити дорогу державного значення М-19 та вийти на протест.

Більш детально про дану проблему читайте у матеріалах «Тернополян»:

Іншого виходу немає: у селі Струсів не буде об'їзду перекритого мосту на трасі "Тернопіль-Ів. Франківськ"

Місцеві розлючені: на Теребовлянщині водії ігнорують заборонні знаки та нищать дороги навколишніх сіл

Закрити дорогу та поставити знак "Проїзд заборонено": на Тернопільщині жителі Струсова налаштовані категорично

На Теребовлянщині штрафують водіїв, які намагаються об'їхати перекритий міст забороненим маршрутом (фото)

У Струсові відремонтують аварійний міст, який не відновлювали півстоліття

 

strusiv_s.jpg

strusiv2.jpg

strusiv3.jpg

strusiv4.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ