Читайте нас в соціальних мережах

Митрополит Василій взяв участь у висадженні 3000 дубів на Тернопільщині

Неділя, 18 жовтня 2020 18:00
Архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василій Семенюк та семінаристи Тернопільської духовної семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого взяли участь у Всеукраїнській акції озеленення України під назвою «Посади 1 мільйон дерев за 24 години».

 3000 дерев дуба червоного було посаджено на території непридатній для ведення сільського господарства, яка належить до державного підприємства «Бучацьке лісове господарство».

В ініціативі взяли участь директор ДП Володимир Чапран і головний спеціаліст Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Надія Козацька.

Реалізація ініціативи зі сторони Церкви відбулася відповідно до заклику Синод єпископів УГКЦ та екологічної енцикліки "Laudato si`" Святішого Отця Фрациска, Папи Римського.

Слід зауважити, що Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України на своєму офіційному сайті звернулось до українців із закликом зробити власний внесок в озеленення країни та взяти участь в акції 17 жовтня. Було заплановано встановити новий рекорд: висадити 1000 000 дерев за 24 години.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ