Читайте нас в соціальних мережах

Стала відома доля податківця з Тернополя Євгена Воробця, якого зловили на хабарі у 40 тисяч доларів

Четвер, 08 жовтня 2020 11:35
24 вересня, близько 16-ої години у Тернополі, три групи СБУ, ДБР та "Альфи" затримали на вимаганні та отриманні хабара у розмірі 40 тисяч доларів - більше мільйона гривень податківця, його сина та їх спільників.

Затримали - Євгена Воробця - заступника начальника Тернопільської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Тернопільській області та його сина Василя Воробця з другом Андрієм, а також декілька осіб з кримінального світу у Тернополі. 

Уже 26 вересня один із суддів Львівської області випустив чиновника та його сина під заставу. 

Суд випускає під заставу у розмірі 1 мільйон 600 тисяч гривень і Євгена Воробця і його сина Василя Воробця.

Тернополяна подали запит у ДПС України у Тернопільській області, щоб з'ясувати чим зараз займається Євген Воробець, чи далі він на посаді та які результати службової перевірки, яку розпочали щодо діяльності чиновника після даного інциденту з хабарем. 

Запит було подано 1 жовтня, уже сьогодні 8 жовтня Тернополяни отримали відповідь. 

Так, Іван Пунько, начальник ГУ ДПС у Тернопільській області повідомив, що ГУ ДПС немає права розголошувати інформацію про хід проведення службового розслідування та дисциплінарного провадження, керуючись законодавством.

Натомість, Іван Пунько відзначив, що згідно з ухвалою слідчого судді Личаківського районного суду міста Львова Воробця Євгена Васильовича відсторонено від посади начальника Тернопільської ДПІ Головного управління ДПС у Тернопільській області строком до 24 листопада 2020 року. 

Відповідний наказ про відсторонення від роботи Воробця Євгена Васильовича підписав і сам Іван Пунько та тільки вчора - 7 жовтня. 

Отже підіб'ємо підсумки - Євген Воробець на волі, бо вийшов під заставу, результати службового розслідування невідомі, бо таємниця, і він з роботи не звільнений, а тільки відсторонений до 24 листопада цього року. 

Далі буде...

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ