Читайте нас в соціальних мережах

Внутрішня перевірка у податковій Тернополя виявила трьох корупціонерів

Вівторок, 29 вересня 2020 11:30
З початку року фахівці відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Тернопільській області провели 25 перевірок та службових розслідувань щодо причетності посадових осіб податкової служби регіону до вчинення правопорушень, пов'язаних із корупцією.

Відтак матеріали щодо трьох осіб спрямовано до спеціально-уповноважених суб’єктів у сфері протидії корупції для вжиття визначених законом заходів.

Для запобігання корупційних діянь та інших правопорушень в колективах податкової служби проведено 332 профілактичних організаційно-роз’яснювальних заходи. Також фахівці відділу з питань запобігання та виявлення корупції проводять індивідуальні консультації працівників податкової, під час яких роз'яснюють положення антикорупційного законодавства.

Нагадаємо, про факти недотримання співробітниками ДПС Тернопільщини правил етичної поведінки можна дистанційно повідомляти на електронну адресу [email protected] (крім звернень громадян та запитів на отримання публічної інформації) або за телефоном: (0352) 43-46-19.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ