Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський актор, який знявся в головній ролі фільму "Однокласник", розповів про підготовку до зйомок

Вівторок, 26 травня 2020 12:20
Одну з головних ролей у короткометражному фільмі "Однокласник", який знімають у файному місті, зіграв тернопільський актор та каскадер Олександр Алексєєв.

Як каже сам Олександр, оригінальний сценарій фільму "Однокласник" і професійний підхід режисера і знімальної команди надихали його створювати образ людини з кардинально протилежною від власної позицією до життя.

Це по-справжньому було випробуванням, бо змінити потрібно було не тільки зовнішність, а і мислення, - йдеться у спільноті "Однокласник" у Facebook. Більше місяця він обмежував себе в здоровому сні, в половину зменшив кількість прийому їжі та перестав споживати високо калорійні продукти. Взагалі припинив займатись спортом. Дивився, читав і слухав депресивні фільми, статті та музику! За добу до зйомки взагалі не спав і пив тільки воду.

 Хтось скаже "жах", але він скаже, що це було КРУТО! Кожна його роль - це своєрідне відрядженння, у якому Сашко набуває новий досвід і знання. Вірить, що ця стрічка заставить замислитись глядачів над власним життям, та життям тих, хто поруч, допоможе людям перестати бути байдужими до проблем оточуючих.

Зазначимо, "Однокласник" - це трагікомічна історія про людську байдужість, важкі сімейні та соціальні обставини, перетин двох абсолютно різних світів, котрі зіштовхнувшись, назавжди кардинально змінюють життя головних героїв.

Основу фільму вже змонтовано. Його тривалість без титрів 21 хвилина. Прем'єра фільму запланована на 6 червня.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ