Читайте нас в соціальних мережах

Жителів Тернополя мають за дурнів: містяни оплачують партійну рекламу багатим кандидатам (фото)

Четвер, 06 серпня 2020 19:01
25 жовтня в Україні призначено чергові вибори. Деякі партії уже активно взялися за боротьбу - вкладають гроші у рекламу та приваблюють виборців обіцянками та дешевими трюками як ось розчищення галявини чи навпаки - висадженням дерев. 

Сьогодні, Тернополяни проаналізують діяльність чесних та неупереджених кандидатів з політичної партії "Сила людей Тернополя".

Отже, яскравими представниками партії у місті є колишні депутати міської ради, яких звідти вигнали - Ігор Турський та Іван Сороколіт, а також місцевий підприємець Олег Різник.

 

 

Час відповідальних поступків і рішень, час обрати чесну владу для міста наших дітей. Не помиліться!

Опубліковано Ігором Турським Вівторок, 30 червня 2020 р.

Політика партії - це збирання грошей з простих людей на власну передвиборчу кампанію, на агітацію та різноманітні заходи. 

Та останнім часом у Фейсбук було опубліковано дуже багато матеріалів з позначкою "Сила людей Тернополя" - реклама. 

Що ж рекламують партійці - власні здобутки та досягнення, а також себе красивих. 

Отже, за трохи більше як рік на рекламу партійці "Сили людей Тернополя" витратили 5357 доларів, згідно даних Фейсбук, це 148 тисяч 121 гривню. 

За останній тиждень місцеві кандидати активізувалися, та витратили на власну промоційну кампанію уже 812 доларів, а це 22 тисячі 451 гривню 80 копійок. 

Та нічого страшного, завдяки прихильникам партії та не дуже далекоглядним тернополянам, бюджет місцевого осередку партії дуже швидко наповнюється добровільними та благодійними внесками 

Згідно останнього звіту на 16 липня - партійці "Сили людей Тернополя" уже зібрали 185 тисяч гривень, при чому 83 тисячі перерахували представники  партії, а решта - 102 тисячі гривень - прості люди, точніше прихильники. 

Отже, гроші на рекламу як то кажуть "відбили", точніше випросили. 

Та що тут говорити, як партієць із "Сили людей" Ігор Турський може сам профінансувати передвиборчу кампанію усіх соратників. 

Адже ще24 жовтня 2019 року Тур ська Ірина Михайлівна, мама екс-депутата Турського Ігоря Володимировича, продала у центрі Тернополя, на вулиці Гетьмана Сагайдачного, 11, приміщення площею 641,7 метра квадратних. 

За даними оцінки майна і в договорі прописано, що сума отримана Турською Іриною Михайлівною склала - 7 мільйонів 806 тисяч 804 гривні, та за даними агенцій нерухомості, така площа у центрі міста вартує від 700 до 900 тисяч доларів

Ось і сьогодні, 6 серпня з'явилася чергова проплачена реклама Ігоря Турського, детальніше у фотогалереї, та потім або ж партійці передумали, або вирішили, що може досить піаритися за "людські" гроші - не всі зрозуміють і рекламу зняли, або ж Фейсбук не пропустив такого піару. 

Фото взяті з особистих сторінок політиків та вільного доступу в інтернеті.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ