Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині водіям пропонують зарплату - 30 тис грн

Четвер, 23 лютого 2023 18:00
У Тернопільській області водіям пропонують заробітню плату у розмірі - 30 тисяч гривень на місяць. 

Так, водіям автотранспортних засобів найвищу зарплату пропонує ПРАТ «Тернопільський молокозавод» - 30 тис. грн., ТзОВ «Христина» 10,5 тис. грн., 20 тис. грн на місяць платитимуть водіям тролейбуса. 10 тис. грн зможуть заробити водії навантажувача.

Якщо у Вас немає відповідної кваліфікації, за спрямуванням служби зайнятості професію водія автотранспортних засобів категорій «В» та «С1» можна здобути у Тернопільському фаховому коледжі ТНТУ ім. І. Пулюя, водія навантажувача - у Тернопільському обласному НКЦ, водія тролейбуса - в КП "Тернопільелектротранс".

Фінансування витрат на навчання, проживання, медичний огляд та проїзд безробітних здійснюється за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

За власні кошти професію водія автотранспортних засобів категорій «С» та «С1» можна здобути в Борщівському агротехнічному фаховому коледжі, Гусятинському та Зборівському фахових коледжах ТНТУ ім. І.Пулюя; водія категорії «Д» – в автошколі «Міськавтотранс». Навчання 1,5-5 місяців.

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості або в Telegram: (https://t.me/DCZ19_Ternopil) чи https://web.telegram.org/z/#5134509646.

 

 


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ