Читайте нас в соціальних мережах

На аукціоні продадуть Марилівський і Кобиловолоцький спиртзаводи на Тернопільщині

Вівторок, 30 серпня 2022 13:30
На Тернопільщині два заводи ДП «Укрспирт» продадуть на приватизаційних аукціонах.

Торги стартують 19 і 20 вересня.

Мова йде про Кобиловолоцьке та Марилівське МПД ДП «Укрспирт», повідомили у ФДМУ у Тернопільській області.

Підприємців запрошують долучатися до аукціонів та спільно відновлювати економіку України.

Кобиловолоцьке місце провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт» виставлять на прозорий аукціон 19 вересня 2022 року.

Цей актив у селі Кобиловолоки має більше 20 об’єктів нерухомості, понад 10 одиниць транспорту та понад 500 одиниць виробничого устаткування, під'їзну залізничну колію. Загальна площа будівель та споруд 11 529,7 м², площа земельних ділянок 36,9547 га.

Окрім виготовлення основних видів спиртів, актив має потенціал до виробництва біоетанолу та DDGS – поживного корму для худоби, який містить протеїн, клітковину, кальцій, фосфор, лізин та інші корисні мінорні поживні елементи і вітаміни. А ще це хороше мінеральне добриво, яке значно підвищує врожайність.

Стартова ціна — 25 229 045,93 грн;

Марилівське місце провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт» знаходиться у селищі Нагірянка, Чортківського району, в одному з найбезпечніших регіонів нашої країни на даний час, наголосили у ФДМУ у Тернопільській області.

Актив об'єкта приватизації включає в себе будівлі, обладнання, транспорт та інше майно. Серед них – власні артезіанські свердловини, залізнична колія, зернові склади і навіть теплиця! Все у задовільному стані і готове відновити роботу. Заходь та працюй!

Загальна площа всіх будівель – 12 793,3 квадратних метрів, територія – 26,6 гектарів.

Дата аукціону — 20 вересня 2022 року, стартова ціна — 54 324 111,23 грн;

Докладніше про майно та умови приватизації можна прочитати за посиланням1 та посиланням2

Також у вересні планують провести на Prozorro.Продажі аукціони ще по 6 спиртових активах, які вже готові до приватизації. Вони можуть стати новими виробничими майданчиками, в тому числі, для українського аграрного бізнесу з переробки зерна.

Ще близько 150 інших об’єктів, від рухомого і нерухомого майна до непрацюючих заводів, з’являться на аукціонах до кінця 2022 року.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар