Читайте нас в соціальних мережах

Стало відомо, хто планує очолити Тернопільську обласну раду

Четвер, 04 квітня 2024 20:38
Тернопільський журналіст Сергій Сінкевич повідомив, що стало відоме ім'я політика, який претендує на крісло голови Тернопільської обласної ради. 

Нагадаємо, після корупційного скандалу, 26 червня 2023 року, невдовзі Михайла Головка звільнили з посади голови Тернопільської обласної ради. 

Відтоді крісло обласного очільника порожнє. 

За інсайдерською інформацією Сергія Сінкевича, на дану посаду претендує побратим Михайло Головка - "свободівець" Олег Сиротюк. 

"Інсайдери з "білого дому" повідомляють: Олег Сиротюк непублічно, за лаштунками відкритої політики, намагається знайти підтримку, і "замутити" таким чином, щоб сісти у колишнє крісло Головка, ставши головою обласної ради. Цього не можна допустити. Аргументи маю. І тому звертаюсь зараз до усіх депутатів обласної ради, які (і лише вони) і ухвалюють такі кадрові рішення. Не робіть цього, забудьте і навіть не думайте, щоб вам не обіцяли, і не пропонували. Хто? Олег Сиротюк? Та, враховуючи минуле, а надто нинішнє, з нього такий голова обласної ради, як із якогось 120-тикілограмового чувака балерина", - відзначив Сергій Сінкевич. 

Олег Сиротюк демонстративно не з'явився на сесію облради 26-го жовтня, коли депутати звільняли Головка. Хоча його дружина, депутатка Наталія Турецька, як і багато інших свободівців, прийшла на сесію і проголосувала "за" звільнення Михайла Головка. 

"Про яку посаду голови для Сиротюка можна говорити? Та він, якби був послідовним, принциповим і рішучим політиком, то після звільнення Головка, сам би мав написати заяву про власну відставку. А не "мутити" зараз нове високе призначення... Якщо вже навіть виходити з того, що посада голови облради залишається квотою "Свободи", то серед депутатів ціє партії, на мій погляд, є кращі кандидати. Які не протирали штани у кабінетах, а воювали. Наприклад, Тарас Дячун, чи Богдан Бутковський, який, до речі, знову поїхав на фронт. Зрештою, це всім депутатам вирішувати. Але кажу категорично своє власне - тільки не Сиротюк", - наголосив журналіст. 

На зображенні може бути: 5 людей

Коментарі  

+2 #2 Ніна 06.04.2024, 21:39
Надоїли з тими квотами.Як можна ставити свободівця коли свобода давно показала себе з поганої сторони. Скільки їх у ВР?
Скарга
+1 #1 Тернополянин 05.04.2024, 08:13
Хватить керувати цим злодіям-патріот ам областю, а потрібно на сесії облради всіх керівників замінити і призначити адекватне керівництво та порядних адикватних людей, а не цих партійних літунів.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ