Читайте нас в соціальних мережах

Все, що потрібно знати про секс по телефону

Четвер, 24 березня 2022 16:03
Тривале відрядження не привід відмовлятися від інтиму, адже для сексу не завжди потрібна присутність поруч обох. Особливо, коли під руками є телефон. 

Телефонний секс - чудова можливість додати “перцю” у стосунки. За словами фахівців, обмін з партнером інтимними думками телефоном не лише допомагає гарно провести вечір, але й знімає стрес.

Кілька корисних порад та уроки сексу по телефону ми знайшли у блозі компанії “Дюрекс” й готові розповісти про них вам. Отже. 

Що знадобиться для отримання задоволення через телефон

Кожна пара унікальна у власних стосунках: має свої уподобання, темперамент, звички тощо. Тому універсальної інструкції проведення телефонної розмови не існує. На що вистачить вашої фантазії! 

Проте ми маємо кілька порад, як саме приготуватися до події. 

Експерти компанії “Дюрекс” радять кохатися по телефону за попередньої згодою, аби не заскочити партнера зненацька у незручному становищі. Тож заздалегідь погодьте дату та час. 

Перед тим, як набрати номер (або в очікуванні дзвінка) розслабтеся та налаштуйтеся. Можна прийняти ванну, відпочити, закидати половинку любовними “есемесками” та створити сприятливу атмосферу у кімнаті. 

Також за бажанням одягніть звабливу білизну, запаліть свічки, увімкніть романтичну музику. Обов’язково зарядіть смартфон, підготуйте інтимні іграшки та натуральні лубриканти, скажімо, інтимний гель-змазку Durex Naturals. Цей гель зволожує інтимні зони, забезпечує приємні відчуття та комфорт. Зверніть увагу, щоб обрана змазка підходила для використання разом з іграшками. 

Підготувалися? Телефонуйте!

Можна почати бесіду з нейтральної теми й поступово перейти до флірту, зваблення, компліментів, пікантних висловів, відвертих розмов про бажання тощо. Далі кажіть про те, що вас збуджує, вмикайте уяву, торкайтеся до себе, використовуйте девайси - все так, начебто вас не розділяє відстань. Далі - імпровізація для отримання задоволення.

Більшість сприймає секс по телефону, як голосове спілкування без відео. Якщо вам обом комфортно, ви можете зайнятися сексом з відео, але подбайте про якісне освітлення. Або ж надішліть партнерові кілька фото “в моменті”. Якщо цікавлять, конкретні фрази, якими можна збудити партнера, низку підказок ви знайдете у блозі на сайті Durex.ua. Тут розміщена корисна інформаційна стаття.

Фініш розмови

Звісно, що така спокуслива розмова добіжить кінця у певний момент. Ви можете обговорити цей момент заздалегідь, наприклад, попрощатися одразу після кульмінації або поговорити ще трохи після цього. На ваш розсуд. Але не забудьте обов’язково сказати кілька приємних слів партнерові та подякувати за приємний вечір. 

Експерти радять спробувати такий формат телефонної бесіди кожній парі. Це точно додасть “родзинку” у стосунки й, можливо, стане улюбленим видом сумісного дозвілля.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+2 #3 Яна Рудик 29.08.2023, 13:54
І для кого ті поради? Для дітей? Закохані пари,котрі мають сексдосвід, роблять все супер без ваших порад. А незакоханим жодні поради не допоможуть, якби не старалися дотримуватись вище сказаного.
Скарга
-4 #2 Петро 29.08.2023, 11:24
066 260 42 26
Скарга
-4 #1 бргдан 18.09.2022, 17:43
круто
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ