Читайте нас в соціальних мережах

На Львівщині у військкоматі двоє військових били чоловіка, погрожували зброєю та обіцяли закопати (відео)

Вівторок, 19 вересня 2023 17:57
У мережі з’явилося відео, на якому двоє військових б'ють чоловіка та погрожують йому зброєю. Відомо, що інцидент мав місце у приміщенні Самбірського територіального центру комплектування.

 «За*башу, с*ка ти *обана! Ти не людина. Вставай, поїхали, закопаю тебе на *уй! Вас ніхто не знайде, та й шукати вас ніхто не буде. Навіть поліція, яка приїде», - так до чоловіка в цивільному говорив військовий у формі, приставляючи до його скроні пістолет.

При цьому він близько десятка разів бив людину по обличчі, по голові, погрожував зброєю та через слово вживав нецензурні слова, зневажаючи чоловіка, якого обіцяв вбити і закопати.

В Офісі Генерального прокурора вже знають про цю подію. Там коментують, що обставини інциденту у районному військкоматі розслідуються.

«Львівська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону зареєструвала кримінальне провадження за фактом порушення статутних правил, взаємовідносин між військовослужбовцями із застосуванням зброї (ч. 3 ст. 406 КК України). Наразі встановлюються усі обставини інциденту. Досудове розслідування доручено здійснювати слідчим ТУ ДБР, розташованого у м. Львові», - інформують в Офісі Генпрокурора.

Нагадаємо, подія трапилась сьогодні, 19 вересня, року у приміщенні одного із територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Львівщини. Військовослужбовців відсторонили від виконання обовʼязків до зʼясування усіх обставин.


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ