Читайте нас в соціальних мережах

У Теребовлі закривають тимчасову переправу для усіх видів транспорту (нова схема об'їзду)

Понеділок, 27 травня 2024 19:20
аУ місті Теребовля, що на Тернопільщині реонтують багаторічний аварійни міст. 

Щоб був доступ на даній ділянці облаштували тимчасовий об'їзд для транспорту. 

Та сьогодні, 27 травня, дорожники повідомили, що у зв'язку зі складністю робіт, і цей тимчасовий об'їзд з початку червня закриють для усіх видів транспорту. 

"З 3 червня тимчасову переправу біля реконструйованого мосту у місті Теребовля буде закрито. Розпочинаємо заміну комунікацій на підходах до мосту через річку Гнізна на трасі М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече у рамках реконструкції споруди. У зв’язку з цими роботами тимчасова переправа для легкового транспорту не буде функціонувати. Рух тимчасовою переправою буде закрито для всіх видів транспорту", - зауважили у службі відновлення. 

Об’їхати реконструйований міст на трасі М-19 можна 2 шляхами:

Транспортні засоби вагою до 15 тонн та навантаженням на вісь до 6 тонн: повертають з траси М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече у селищі Дружба на дорогу Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль, з’їжджають з дороги Н-18 на Р-87 Галич – Підгайці – Сатанів біля села Дарахів, рухаються дорогою Р-87 до перетину з М-19 у місті Теребовля.

Транспортні засоби вагою понад 15 тонн: повертають з траси М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече у селищі Дружба на дорогу Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль, з’їжджають з дороги Н-18 на Т-20-01 Бучач – Чортків – Скала-Подільська поблизу міста Бучач, повертають на трасу М-19 на об’їзній міста Чортків, а звідти – до міста Теребовля.

Рух пішоходів відбуватиметься у звичному режимі, для них переправа буде відкритою.

Орієнтовний термін повторного відкриття тимчасового об'їзду – серпень.

"До цього часу наші підрядники замінять ключові міські комунікації від реконструйованого мосту до перехрестя трас М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече та Р-87 Галич – Підгайці – Сатанів. Зокрема - замінять водопровідні мережі, влаштують нову дощову каналізацію, змінять схему підключення комунікацій. Далі на цьому місці влаштують новий дорожній одяг двох типів - від реконструйованого мосту до будинку №75 на вулиці Князя Василька передбачено регенерацію основи дорожнього одягу та 3 шари асфальтобетону. На ділянці від будинку №75 до перехрестя доріг М-19 та Р-87 заплановано заміну комунікацій, влаштування основи дорожнього одягу «з нуля» та 2 шари асфальтобетону", - наголосили комунальники. 

 

На зображенні може бути: карта та текст «Дружба Маршрут обТзду транспорту вагою До1 танавантаження та навант таження на Вис 6 тонн Остривець Теребовля P-87 ! 四 Служба видновлення ТЕРНОПИЛЬСЬК БЛАСТ H-18 М-19 M-19 Маршрут Маршрутбзду об'.зду для вантажного ванта транспорту Бучач Чорткив T-20-01 33 3 3 ЧЕРВНЯ ТИМЧАСОВИЙ ОБЁЗД РЕКОНСТРУЙОВАНОГО МОСТУ У MICTI ТЕрЕБОВЛя БУДЕ ЗАКРИТо»


ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #4 Сергій 29.05.2024, 08:11
У Струсові такий коротенький місточок мусолили кілька років, тепер на центральній дорозі будуть соплі тягнути. Люди в світі спочатку роблять тимчасовий,скаж імо понтонний міст, а потім ремонтують,а ці бездарні ліпаки навіть висипку щебневу не вміють зробити.
Скарга
0 #3 Сергій 29.05.2024, 08:04
Ці бездарні дибіли, ще 3 роки будуть будувати міст і мучити людей під час війни тільки для того, щоб списати державні кошти.
Скарга
-1 #2 Андрій 27.05.2024, 23:50
А та страшна дорога між Теребовлею і "бабою" вже поремонтована? Скотство.
Скарга
-2 #1 777 27.05.2024, 22:05
Йобнуті? Чим заважає мостик для об'їзду?Які комунікації в воді?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ