Читайте нас в соціальних мережах

У класичному університеті Тернополя відзначили День науки (фото)

П'ятниця, 24 травня 2024 18:00
У Західноукраїнському національному університеті відбулося засідання науково-технічної ради з нагоди відзначення Дня науки.  

– Кожен із вас має свою місію та візію у житті, але головна наша мета – це формувати думку й світогляд суспільства, об’єднувати та розвивати наукові гіпотези, передавати знання і досвід молодим людям, які відбудовуватимуть Україну. Ми багатогранно працюємо над тим, щоб класичний університет Тернополя був центром наукових інновацій та досягнень, впроваджуємо новітні технології й підходи в освіті, невпинно сприяємо прогресу наукової сфери. Сьогодні у нас є чудова можливість визнати досягнення та поставити нові, амбітні цілі!  – наголосив голова вченої ради Андрій Крисоватий.

Під час засідання науково-технічної ради було оголошено наказ ЗУНУ «Про відзначення працівників університету з нагоди Дня науки в Україні». Проректор з наукової роботи Микола Дивак вручив грамоти академічній спільноті за вагомі результати досліджень з пріоритетних напрямів науки і техніки України; значні досягнення професорсько-викладацького колективу навчально-наукових інститутів і факультетів у науковій та дослідницькій діяльності; забезпечення високої якості інформаційного наповнення фахових журналів і збірників наукових праць; успіхи в науковій діяльності та захист у 2023 році дисертації на здобуття наукового ступеня доктора наук; результативність наукової роботи навчально-наукових інститутів, факультетів і кафедр; організацію та якісне проведення наукових заходів та досліджень; популяризацію та розвиток молодіжної науки; плідну роботу із підготовки наукових кадрів, організаційно-інформаційний, фінансовий і кадровий супровід наукової діяльності.

– Наші спільні зусилля сприяють прогресу науки України. Ми працюємо на благо розвитку держави, а також примножуємо здобутки ЗУНУ, й саме завдяки вашій наполегливості українська освіта та наука зміцнює свій авторитет! – сказав Микола Дивак.

 

 

 

 


Коментарі  

0 #1 Тернополянин 27.05.2024, 20:42
Краще відзначили б день злодія, а наука в цьому хваленому університеті тільки гроші, а знання на другому плані.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ