Читайте нас в соціальних мережах

Мешканців Тернопільщини попереджають про закриття на карантин міста Почаїв (відео)

Понеділок, 20 квітня 2020 19:17
Сьогодні закрили парафіяльну церкву в Почаєві. Серед хворих на COVID19 - настоятель митрополит Володимир, староста, касир і хористи. Люди реально в шоці, що влада нічого не робить... А тим часом керівник ОДА - Труш займається відписками. Люди хочуть знати правду, хочуть чути позицію влади. Поки її нема. Обласна рада, думаю, дасть оцінку діям духовенства УПУ МП та влади. Про це усвоєму пості написав депутат обласної ради Богдан Яциковський. 

Кількома годинами раніше перший заступник голови Кременецької райдержадміністрації В'ячеслав Онишкевич на власній сторінці у Фейсбук заявив, що ситуація з коронавірусоом у Почаєві критична, тому від завтра, 21 квітня з 10 ранку місто повністю закривають на карантин - на в'їзд і на виїзд.

" Зважаючи на збільшення хворих на коронавірус на 13 осіб і на порушення карантинних умов в місті, штаб прийняв рішення повністю на карантин закрити місто, - сказав В'ячеслав Онишкевич. - Гостей прошу покинути місто, а мешканців Почаєва повернутися додому". 

Детальніше у відео.

 

 

Нагадаємо, раніше голова ТОДА Володимир Труш заявляв, що у Почаєві коронавірусу немає. 

Тернополяни писали, що на черговому засіданні сесії обласної ради депутати звернулися до голови облдержадміністрації Володимира Труша щодо випадку, коли у одного із священників Лаври було виявлено коронавірус. Також депутати відзначили, що священник живе в Почаєві, він є отцем московського патріархату і проводив службу у Великому Кунинці, Збаразького району. 

На що голова Тернопільської ОДА відповів.

"В мене була прооведена не одна бесіда з настоятелями Лаври, якщо у вас є інформація, що там хтось хворий, то зверніться у департамент охорони здоров'я, у поліцію, - заявив Володимир Труш. - І наскільки мені відомо, сьогодні у Лаврі в Почаєві не зафіксовано хворих на коронавірус". 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ